sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Vaattungilla vaeltelemassa

Käytiin eilen Vaattunkikönkäällä paistelemassa makkaraa ja kävelemässä noin 10km lenkki siinä sivussa. Oli mukavaa vaihtelua kyllä tavallisiin maisemiin ja tiellä tallusteluun. Suunniteltiin samalla ensi kesälle reissuja vähän sinne sun tänne... Olisi kiva käydä jossain ihan pohjoisessa, Riisitunturillakin olisi kiva käydä, samoin Pyhä-Luostolla. Katotaan, mihin kaikkialle me ehditään. ;)

Rellan iho vaivaa taas, hotspot tuo ei ole, koskapa sillä on epämääräisiä rupia vähän siellä sun täällä. Korvissa on ruskeaa töhnää ja koko koira tuntuu kutisevan jonkin verran. Pesin Relppiksen eilen shampoon ja hoitoaineen kanssa (ei varmaan tekis pahaa useamminkaan pestä tuota!) ja kävin ostamassa Betadinea, jolla desinfioin nuo haavat. Pitää ehkä käydä vielä eläinlääkärilläkin, kun olisi toki kiva tietää, mistä tuo johtuu. Toivottavasti ei ole allergiaa tai vastaavaa...

Torstaina alkaa taipumuskoekurssi, toivottavasti saadaan se Rellan kanssa kunnialla käytyä ja kesällä sitten taipumuskoe suoritettua. Pellon näyttelyynkin on ilmoittauduttu, joten iho-ongelmat, pysykää poissa!

Lisää kuvia Vaattungilta alhaalla ja täällä kansiossa.


4 kommenttia:

 1. Oi Elina, jos teille mahtuu automobiiliin niin voisin lähteä tuonne Pelloon kuvailemaan! Mulla on ehkä veljen labukka esitettävänä toukokuussa, niin ei tekis pahaa nähdä etukäteen labukoiden kehässä menoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa, miten käy. Tuolla minun pienellä fiestalla ollaan ehkävarmaan menossa, jos ei isompaa autoa saa lainaan. Kaksi labbista ja kaksi ihmistä ainakin jo nyt lähdössä... :D Mutta saa nähdä!

   Poista
  2. Rovaniemen ryhmänäyttelyynkö olet menossa sitä esittämään? :)

   Poista
  3. Ok, ilmoittele sitten miten käy :D Voi kyllä olla, että pääsisin tuonne omallakin autolla, jos Sauli ei sitä tarvi tai ollaan menossa vierailemaan anoppilassa (siihen muuten mahtuis ainakin 3 ihmistä ja varmaan 6 labbista, voitaneen pohtia myös tällaista kimppakyytiä ;D)
   Rollon ryhmikseen jeps! Mutta saa nyt nähdä, jos menee käpsy- ja labukehät päällekkäin niin sitten pitänee sumplia nakkaanko veljen kehään (jolla ei aiempaa kokemusta, voi olla ihan mielenkiintoista katsottavaa :D)

   Poista