torstai 7. marraskuuta 2013

Lenkkeilyn ihanuutta

Aamulenkkimaisemia puhelinräpsynä ja endomondossa! Kierrettiin koirien kanssa mukava 5km lenkki aamusella tai aamupäiväähän se jo oli. Päivällä käveleskelin vielä kaupungille mutkan ilman koiria, mistä tuli 4km lisää ja sitten vielä päivä- ja iltalenkit, niin johan oli kävelemistä. Kirpparilta bongasin flexejä kahdella eurolla kappale, joten ostin sitten molemmille koirille omat. 

Täytyy sanoa, että flexit helpotti lenkkeilyä huomattavasti. Flexissä Rellalla ei ole pakkomiellettä vetää hajujen perässä tai muutenkaan, vaan se saattaa jopa kävellä ihan pyytämättäkin aivan jalan vieressä, lisäksi se kai tuntee olonsa jotenkin turvallisemmaksi (vapaammaksi), joten rähinät jäi täysin pois, Relppis kulki muista ohi nätisti, saattaa vain vilkaista ohikulkijaa. Hajujen perässä tempominenkin loppui ilman muuta kuin seinään ihan vain siksi, koska flexi antaa myöten sen verran, että itse ehtii sen koiran perään. Helpotus! ♥ 

Myönnän kyllä, että flexi on vaarallinen väärissä käsissä eli sellaisella ihmisellä, joka ei pidä koiraansa flexissä silmällä ja huomioi muuta liikennettä, vaan koira sinkoilee narun päässä 5m säteellä minne sattuu. Näiden kanssa flexit helpotti kyllä lenkkeilyä paljon, siitä tuli kummasti nautinnollisempaa ja iltalenkkikin meni oikein rennoissa tunnelmissa. Lähes tulkoon mikään ei ole ärsyttävämpää kuin kiskovat koirat ja tuntuisi vähän tympeältä pakottaa koirat kävelemään tiukasti vieressä ilman hajujen haistelua. Eikä se ehkä noiden hajujen vietävissä olevien koirien kanssa ihan helpolla onnistuisikaan. Tykkään!

Käväistiin maanantaina Jokkavaarassa lenkillä ja nappasin sinne Riitunkin matkaan, siis pari kuvaa sieltä! Vauhtia tällä kolmikolla riitti!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti