keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Pläjäys kuvia

Vähän meinaa taas laiskottaa blogit ja kaikki muukin. Jostain syystä minkään saaminen aikaiseksi on hiukan vaikeaa, mutta koitetaan nyt jotain! Parit kerrat ollaan käyty lenkillä Lapinvaarassa ja Körköllä, enkä ole niitäkään kuvia jaksanut teille esitellä, joten esitellään nyt. ;) Riitulainen on ollut mukana ja voi sen riemua, kun se pääsee juoksemaan ♥ Niin ihana koiruus.

Yleensähän me tosiaan lähdetään lenkille metsään tai muualle syrjempään etenkin silloin, kun on nätti ilma. :) Hommasin uuden objektiivin (Canon EF 24-105 f/4 L) ja vaihdoin rungon halvempaan 7D:stä 50D:hen. Tyytyväinen olen tähän yhdistelmään, vaikka pikkaisen ehkä kirpaisikin tuon 7D:n myyminen. No, jos joskus sitten, kun on töitä ja rahaa, laittaisi taas parempaa. Näilläkin lenkkeilykerroilla yritettiin siis ehtiä aurinkoon lenkkeilemään, enemmän tai vähemmän huonolla menestyksellä!

Toistaiseksi aurinko jaksaa vielä paistaa, mutta vain hetken. Pitäisi ilmeisesti olla jo siellä, missä haluaa kuvia ottaa, kun se aurinko vihdoin nousee sen verran ylös, että ylettyy pellon reunaan tai muuallekin kuin vaaran päälle. :) Kauhistuttaa ajatella joulukuun pimeyttä, mutta eiköhän se mene nopsaan ohi, kun odottelee joulua ja miettii joululahjoja sun muita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti