lauantai 21. marraskuuta 2015

Sinä olet minun rakkaani, ja tämä on minun kotini

Tiedättekö niitä paikkoja, joissa on vaan niin kotona. Sellaisia paikkoja, joissa oikein tulee se tunne, että tänne mie kuulun. Paikka, jossa kaikki on tuttua - tunnistat joen mutkat, vaarat, joiden välistä joki mutkittelee, metsät ja lammet. Tiet, jotka kulkevat joen myötäisesti. Tämän vaaran päältä näen sen kaiken. Ja jos jonnekin haluan asettua, niin jonnekin tänne, näiden vaarojen kupeeseen. Se on koti.

Oltiin Tessun kanssa pari yötä Oikaraisella, ja käytiin siis Jokkavaarassa käveleskelemässä ja tarpomassa lumessa. Koirilla oli tosi hauskaa ja mie nautin rauhallisesta lenkkeilystä. Riitu kävi pyöriskelemässä jossain läjässä, joten se pääsi kunnon pesulle lenkin jälkeen, kuivasin sen vielä föönillä kuivaksi, niin tuli oikein viimeisen päälle pörheä, puhdas ja nätti tipsutyttönen. Valkoisestakin tuli taas valkoista. :)

Tekisi mieli hankkia sellainen oikein tehokas fööni, jolla saisin sitten Tessunkin nopeasti kuivaksi (ja sen haaveissa olevan tulevan apson turkin). Meillä on ennestään pieni Metro Air Force Quick Draw, joka aikanaan hankittiin Jekulle. Se ei kuitenkaan ollut ihan riittävä apson turkkiin, eikä se ole todellakaan riittävä lapinkoiran turkkiin. Tipsulle se on ihan sopiva, kun koira on kuiva noin 15 minuutissa. Nyt mietiskelen, hankkisinko sellaisen tehokkaan, ja mikä sellainen voisi olla.

2 kommenttia:

  1. http://www.petnap.fi/koirat/tuote/-Metro-Master-Blaster,-nopeudens%E4%E4d%F6ll%E4-MB-3V/3182/?gclid=CM-Mk6Snr8kCFVWdGwodpo8O2Q& tämmösellä kuivuu suomenlappari ~30 minuutissa ja samalla lähtee pohjavillat ja muut irtokarvat kävelemään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta haaveilen, mutta se on ehkä pikkusen yli minun budjetin. Jonkun nelimoottorisen aika pätevältä vaikuttavan kuivaimen nappaan Helsingistä Voittaja-näyttelyn yhteydessä mukaan. :D Runsasturkkisen sammariuroksen sillä kuulemma kuivaa ~ tunnissa, joten ilmeisesti kutakuinkin samaa tasoa!

      Poista