tiistai 3. marraskuuta 2015

Ensilumia ja akvaariohommeleita

Superkoira Tessuhan se sieltä tulee! ;) En tiiä miten on mahdollista, mutta mulla on koko ajan niin kiire, etten ole ehtinyt tietokoneelle edes istahtamaan. On tapeltu autojen kanssa, päästy yhdestä Volvosta eroon ja edelleen kärsitään Toyotan kanssa, ja mietitään, mitä sen tilalle. Pelottaa ostaa yhtään mitään autoa, kun epäilyttää, että siinä menee vaan kaikki rahat ja hermot, ja autolla ajelusta ei saa nauttia yhtään. :D

Viime viikolla satoi ensilumetkin maahan, mutta enää niistä ei ole jäljellä mitään. Onneksi on sentäs ollut hienoja, aurinkoisia päiviä, niin ei lyhyet päivät niin haittaa. Oikaraisella on pyöritty ahkerasti, kun on tosiaan autoja pitänyt laitella... Ja mikäs siinä, mukavahan se on metsässä lenkkeillä. Tepsu ainakin tykkää!

Perjantaina toteutin pienen haaveen ja hankin itselle akvaarion monen vuoden tauon jälkeen. :) Tällä kertaa homma sujui oikein kätevästi, kun hankin akvaarion kaloineen päivineen, niin ei tarvinnut odotella sen kypsymistä. Nyt meillä asustelee sitten 112 litran akvaariossa partamonni, 8 kuparimonnista, 4 albiinomonnista ja 12 neontetraa. Kuparimonniset päätti ruveta kutemaan, mutta mie tosiaan toivon, että kalat syö ne munansa pois eikä niitä ainakaan lisää tulisi. :)

3 kommenttia: