tiistai 12. tammikuuta 2016

Pakkasaurinko

Terveisiä vaan pakkasparatiisista! Mie niin rakastan näitä tammi- ja helmikuun pakkaspäiviä, kun aurinko pilkistelee jostain puiden tai vaaran takaa ja joka paikka on niin ihanan luminen ja valkoinen. Tällä kertaa käytiin hiihtelemässä Lapinvaarassa ja otettiin Relppiskin mukaan. Tessu tosin kiusasi sitä taas säälimättä, mutta eiköhän tuo kuitenkin viihtynyt!

Koiruudet totteli hienosti. Piti ylittää yksi hyvin hiljainen tie, ja komensin ne odottelemaan ennen lupaa mennä yli. Molemmat totteli hienosti ja juoksi ripeästi tien yli, kun niin käskin. Tessuinenkin jopa, ja Rellakin uskoi, vaikka sillä tahtoo olla tuo tottelevaisuuspuoli vähän hakusessa isän lepsuilun jälkeen. ;) Näköjään kiltein ja nyhveröinkin koira oppii nopeasti, ettei tarvitse totella, jos sitä tottelemista ei vaadita.

Ilmoitin Tessun näyttelyyn, joka on 20.2.2016 Torniossa, tuomarina on Mari Lackman. Tällä kertaa Tessu menee nuorten luokkaan, saa nähdä mitä siitä touhusta tällä kertaa tulee. :) Muutamat mätsärit on myös suunnitteilla sitä ennen... Ei varmaan kannata suurta menestystä odotella, mutta käydäänpä nyt kuitenkin. Pääsen miekin ihan oman koiran kanssa kokemaan Tornion ulkonäyttelyn hyytävyyden helmikuussa. :D Muutaman kerran olen ollut kuvaamassa siellä ja aina siellä on ollut ihan jäätävän kylmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti