sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lenkkeilyä Oikaraisella

Menin jo torstaina Oikaraiselle ja tulin vasta tänään pois, eli kolme yötä Tessun kanssa vietettiin siellä. Nyt pyöritellään taas kaupungissa peukaloita, ja mietitään, mitäs nyt. :D Pakkastakin kivat -30 tällä hetkellä. Huh. Oli taas toiminnantäyteiset päivät, tuli hiihdettyä jokunen kilometri ja napsittua pari kuvaa. Tällä hetkellä vähän kyllästyttää taas kameran kantaminen joka paikkaan, ja nytkin ne hienoimmat ilmat jäi kuvaamatta muulloin paitsi tänään. Ei sillä, että niitä kuvia kyllä loputtomasti tarvisikaan.
Torstaina otin Körkölle mukaan Rellan, Tessun ja Satun. Ajelin autolla soratietä ja tiellä juoksi kettu. Päästin Rellan ja Tessun tavalliseen tapaan juoksemaan vanhalle talolle, ne kävi vähän vilkaisemassa, mihin se kettu meni, mutta jatkoi sitten matkaa. Vanhalta talolta käveleskelin rantaa kohti ja oltiin jo melkein rannassa, kun viereiseen puuhun lehahti kotka - on muuten ihan valtavan iso lintu! Lunta vaan tipahteli, kun se sinne kuusenoksaan istui. Hetken päästä se liiteli siitä meidän ylitse, peltojen yli ja katosi lopulta Lapinvaaran laitaan. Olisikohan se kuullut Satun vikinän ja kuvitellut saavansa siitä välipalan itselleen? Alla olevassa kuvassa näkyy iso lintu puiden yläpuolella, siellä se liiteli.
Perjantaina kävin Jokkavaarassa hiihtämässä Rellan ja Tessun kanssa. Laitoin koirat vetovyöhön siihen asti, että päästiin metsään lähinnä sillä ajatuksella, etteivät jää auton alle. Ne kuitenkin kiskoi melkoisen hyvää vauhtia sinne metsään asti, ihan kiva yllätys. :) Pitäisikin ruveta hiihtämään taas kaupungissakin enemmän, kun on nyt vauhtiin päästy.

Tänään Saara tuli katsomaan Satua ja lenkkeilemään Oikaraiselle. Hyvin oli pakkasta, mutta hiki tuli, kun vaaran päälle kiivettiin. Mahtava ilma kyllä ja oli taas hyvää seuraa. Tessu räkytti ja Rella pääsi Vilpin liehiteltäväksi. Alla olevat kuvat on Saaran ottamia ylintä lukuunottamatta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti