sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Lapinvaarassa ja lapinkoiria kuvailemassa

Kävin tämän kaksikon kanssa Lapinvaarassa lenkkeilemässä. Riitukin pysyi mukana, kun huolehti, että se ei missään vaiheessa jää yksinään nuuskuttelemaan omiaan. ;) Kanafileet auttoi kovasti siinä puuhassa. Hanki kantaa nyt ihmisenkin todella hyvin ja koirathan meni missä tykkäsi. Välillä paistoi aurinko ja välillä tuli lunta ihan pyryttämällä, oikein tyypillinen kevätsää. 

Muuten ollaan vietelty ihan tavallista arkea, mie olen lenkkeillyt Tessun kanssa aamua iltaa ja päivisinkin nyt, kun töitä ei tosiaan enää ole. Tokoa ollaan treenailtu myös ja toissa iltana saatiin ensimmäinen paikkamakuu ulkona, jossa Tessu pysyi vaivatta minuutin verran. Kyllä se kärsivällisyys sieltä vielä kaivetaan! Hauskempana temppuna ollaan opeteltu nyt seuraamista peruuttaen, sellaisista tempuista Teps tykkää, kun löytyy vauhtia ja toimintaa. Yritin tässä videoidakin meidän treenejä vanhalla digikameralla, mutta siitä loppui tietysti akku heti alkuunsa, joten videomateriaalia saa vielä odottaa.

Eilen kävin Tervolan ryhmänäyttelyssä kuvailemassa lapinkoirat, niitä kuvia voi käydä vilkuilemassa täällä. Ihan mukava oli kuvailla kaikessa rauhassa ilman omaa räksyä narun päässä. Näyttelyissä on niin mukava käydä muutenkin. Tarkoitushan oli tänä vuonna käydä kehätoimitsijakurssi, mutta koska olen raskaana, niin se nyt jäi. En millään kykenisi seisoskelemaan koko päivää kehässä ja myöhemmin syksyllä ei ehkä ehdi, joten ne viisi harjoittelukertaa jäisi ties minne asti. Ehkä se on sitten ensi vuoden hommia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti