tiistai 11. huhtikuuta 2017

Tokohommia, pesua ja trimmailua

Pesty ja puunattu ♥
Meillä on tietokone temppuillut taas viime aikoina, joten siksi tällainen tauko blogiin. Nyt sain lopulta asennettua Lightroomin kokeiluversion edes, joten pääsin kuvatkin muokkailemaan! Tokokurssikin oli ja meni, pari viimeistä kertaa meni möllitokoillessa ihan hyvällä menestyksellä. Paljon saatiin kyllä tokokurssista irti. Nyt pitäisi sitten saada pidettyä motivaatio treenaamiseen edelleen, vaikka kurssi onkin loppu eikä siten sellaista säännöllistä treeniaikaa kotitehtävineen ole.

Haaveilen kovasti Tessun kanssa tokokisoista joskus, enkä kyllä mitenkään mahdottomana sitä pidä, jos muistan treenata. Pitää vaan treenata paljon erilaisissa paikoissa ja sitä keskittymistä saada jollain konstilla lisää... Tällä hetkellä kaikki muut liikkeet paitsi kapulan pito, paikkamakuu ja hyppy ovat hallinnassa.

Mulla loppui nyt työtkin, joten aikaa pitäisi olla. ;) Viikonloppu vietettiin Koskenkylässä Henkan vanhempien kissaa hoitamassa. Monni oli onnellinen, kun sai seuraa, härnäsi Tessua minkä ehti ja juoksi ympäri kämppää. Melkein alkaa omaa kissaa tehdä mieli. Käytiin käveleskelemässä metsässä, ihanan rauhallista oli kyllä, ihanaa vaihtelua kaupunkiin. Sunnuntaina juhlittiin pikkusiskon valmistujaisia, Tessu sai olla häkkikoirana sillä välin kun me herkuteltiin.

Maaliskuun lopulla pesin ja puunasin Tessun, ajelin sen mahakarvat lyhyeksi, trimmailin tassuista hapsottavat karvat pois ja leikkelin turkkia vielä ohennussaksillakin, vaikka ei juuri päälle päin näykään nämä trimmailut. Helpottaa vähän rapakelejä ja tuon koiran läkähtymistä sisällä. Kesäksi ajattelin ajella koko turkin lyhyeksi, sen verran mahdottomasti tuota turkkia on tullut kastroinnin jälkeen. Vähän jännittää, että kuinka pieneksi tuo koira kutistuu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti