keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Päivieni ilo, iltojeni piru...

Ei vaan, ihana se on, vaikka vähän villi toisinaan... ;) Olen ollu taas vähän laiska postailija, mutta nooh. Ei ole oikein tietokoneella istuminen napannut. Käytiin viikonloppuna metsässä käppäilemässä, tällä kertaa Kampsanjoen varrella. Oli tosi harmaa ja pilvinen sää, joten kuvia ei erikoisemmin tuollaisesta mustasta karvakasasta irronnut. Tuo ylläolevakin on sellaista pikselimössöä, että melkein silmiä särkee!

Maanantaina pyörähdettiin koirapuistossa ja kuvittelin ihan tosissaan, että siellä olisi enemmänkin koiria puoli seitsemältä, mutta ei... Tuli sinne onneksi yksi jättikokoinen husky tai vastaava, jonka kanssa Tessu paini. Itseään pienempien kanssa tuo ei tule oikein toimeen, mutta tuollainen jättiläinen tuntui olevan sopivaa seuraa. Välillä Tessu jahtasi sitä, minkä kintuistaan pääsi ja sitten repi poskista, huulista ja kaulasta, survoi päätään toisen kitaan ja yritti parhaansa mukaan ärsyttää toista. Hyvähermoinen hiski oli, täytyy myöntää. Ja melkoisen sitkeä sissi tuo meidän lapikas... Uni ainakin maistui yöllä ja vielä seuraavana päivänäkin.

Huomenna Tessu menee napatyräleikkaukseen. Iiik ja apua! Kirjoittelen siitä lisää sitten huomenna... Tai ylihuomenna. :D
18-viikkoinen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti