maanantai 6. heinäkuuta 2015

Ei menny niinku Strömsössä...

...edes Tessun kanssa mökkeily. Haavekuvissa siinsi ajatus siitä, että Tessu voisi juoksennella ympäriinsä mökin pihalla, makoilla vapaasti terassilla, räpiä rauhassa rannassa ja sitten sen kanssa voisi käydä kivasti käveleskelemässä metsässä ja metsäteillä. Todellisuudessahan sitä ei ollut voinut pitää irti ollenkaan, koska 10 minuutin pihassa pysymisen jälkeen se oli sinkaissut tappelemaan naapurimökillä olleen koiran kanssa.

Metsälenkillä se oli pinkaissut porojen perään 10 minuutiksi, tosin sitä ennen kulkenut kyllä nätisti mukana. Pihalle kiinni laittaessa Tessu oli joutunut sääskien uhriksi ja niitä pakoillessaan onnistunut jäämään terassin alle jumiin kaivettuaan sinne ensin kunnon montun. Pihan se taas oli kaivanut niin isoille kuopille, että Henkan vanhemmat ei välttämättä riemastuisi laajemmasta kaivuuoperaatiosta. :D

Kyllä voi yksi koira tuottaa omistajilleen harmaita hiuksia, ei ikimaailmassa uskoisi, että tuo koira on meille molemmille jo aika mones. Sen verran paljon enemmän työtä ja tuskaa se toisinaan tuottaa. Kotona ja omiensa parissa se on kuitenkin pääasiallisesti aivan erinomaisen kiva koira, nykyään se jo kaipaa joskus huomiotakin rapsutusten ja halailujen muodossa. Ja vaikka mökkeily ei taas mennyt ihan putkeen, niin lenkkeily Jokkavaarassa Relppiksen kanssa meni oikein mainiosti. :) Sieltä on nämä postauksen kuvatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti