tiistai 14. heinäkuuta 2015

Rentoutumista ja Tessun tempauksia

Käytiin viikonloppuna Oikaraisella ja oltiin siellä yötäkin. Hannalla oli hoidossa coton de tulear -uros Leon, jonka kanssa Tessu ei tule yhtään toimeen, mutta pidettiin sitten Tessua narun päässä ja häkissä ulkona ja otettiin vain yöksi sisälle. :) Lenkkeilyn jälkeen Tessu oli ulkona ihan hiljaa ja tyytyväisenä katseli maisemia.

Sunnuntaina käväistiin vielä Koskenkylässä lenkkeilemässä, mutta se reissu ei taas mennyt ihan putkeen. :D Tessu totteli kyllä hienosti, kun tuli pari pyöräilijääkin kahteen otteeseen vastaan, mutta sitten se keksi pyöriä ketun paskassa. Aivan hirveä haju! Onneksi meillä on farmariauto ja koira on siten aika kaukana etupenkistä... Peseminen oli muutenkin suunnitelmissa, viikonloppuna mennään nimittäin näyttelyyn Kemiin! :)

Toisen tempauksen se teki, kun oltiin menossa autolle, mutta en ottanut sitä kiinni ennen kuin soratie, jonka varressa meidän auto oli, näkyi. Siellä meni sitten joku auto ohi ja Tessu ampaisi sinne sadan metrin päähän sen auton perään... Ei vissiin pidetä meidän poitsua irti enää lähelläkään autotietä, sen verran kova tuo into lähteä kaiken perään.

Metsässä käveleminen ja maalla oleskelu on kyllä vaan niin rentouttavaa. Tuntuu, että on pakko päästä kerran tai pari viikossa pois kaupungista ja jonnekin metsään, vaikka sitten kaupungin kyljessä oleviin metsiin, mutta kuitenkin. Odotan sitä päivää, kun päästään pois kerrostalosta ja asumaan jonnekin syrjempään, vaikka siihen voikin mennä vielä kauan. Rivitalo voisi olla hyvä, mutta niitä on Rovaniemellä harmillisen vähän tarjolla.

Riitun käytös oli sen verran erilaista kuin yleensä, että melkein luulisin pentuja olevan tulossa. Se on kauhean läheisyydenkipeä, nukkuu paljon, eikä tahtonut leikkiä Tessun kanssa ollenkaan. Saapa nyt nähdä, parin viikon päästähän se selviää ainakin ihan varmasti. :)

Tessu täytti muuten tänään 1v 1kk! Kohta tulee vuosi siitä, kun tämä karvapallero muutti meille. ♥
Hienosti osaa Tessu seistä. :)
 
Kotimaisema ♥

3 kommenttia:

 1. Tessu kuulostaa ihan meidän Theddyltä kaikkine tempauksineen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän hauskaa. :D Mie toivon, että tuo joskus asettuu ja aikuistuu ja hieman rauhoittuu noiden tolloilujensa kanssa!

   Poista
  2. Sitä samaa täälläkin toivottu :D Eilen tuli pojalla mittariin 3vuotta ja sama meno senkun jatkuu! Ehkä se vielä joskus aikuistuu... ehkä... :D

   Poista