sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Tessun toilailut ja Rella 5v

Lievästi tylsä tämä meidän bloginen, kun ei tapahdu taas mitään! Mie rämmin viikot jossain saakelin radanvarsipusikoissa ja Henkka ja Tessu vaan oleskelee kotona. Kyllä vaan osaa kotia ja paikallaan pysyvää työtä arvostaa entistä enemmän joka ainoan reissun jälkeen. Koti on maailman paras paikka.

Tänäkin viikonloppuna hypättiin autoon ja otettiin suunta kohti Oikaraista, jossa käytiin metsässä käveleskelemässä parit kerrat. Tessu myös karkaili naapurissa olevan kioskin/pitserian pihalle kerjäämään rapsutuksia asiakkailta ja joutuikin sen takia sitten ketjun päähän... Ei tehnyt paljon mieli päästää turrikkaa irti enää sen jälkeen, kun oli saunanraikkaana t-paita, kumpparit ja tuulihousut päällä (ilman rintsikoita) ryntäillyt pitkin kioskin pihaa lapinkoiran perässä. Kyseinen turjake oli tietysti ihan onnessaan, kun on keksinyt noin mainion paikan rapsutuksien saamiseen. Joo-o...

Ja onhan tuo koira ihan hirveän fiksukin, niin fiksu, että mie jään kyllä tuon oveluuden kanssa kakkoseksi. Se tietää tasan tarkkaan, milloin mie kutsun sitä ilman kiinniottoaikeita ja milloin en, en vaan tiedä mistä se sen tietää. Joka tapauksessa, se heittää kaiken ihan leikiksi, väistelee ja kiertelee oikein taitavasti. Isä yritti huijata sen kasvihuoneeseenkin, mutta eipä tuo sinnekään erehtynyt menemään. Mie taas yritin vanhaa temppua eli huijata sen Ripun kanssa samaan häkkiin (Rippu on näiden nuorempien koirien ehdoton idoli), mutta eipä sinnekään tehnyt yhtäkkiä ollenkaan mieli... On se kiero pikku pirulainen.
Minun blondi koiranen Rella täytti muuten 21. päivä kokonaiset 5v! Onnea minun mussukkaiselle. ♥ Relppis on edelleen vähän semmonen "sellainen koira kuin omistajakin" -koira eli ihan minun näköinen kaikin puolin. Yhtä hyvähermoinenkin. Ja tykkää tasan yhtä paljon olla vieraassa ympäristössä, siksipä se saa ollakin kotona, kun on koira ja sillä on vaihtoehtoja. :) Relppis on edelleen yhtä kuuliainen, kiltti, kunnollinen ja ihana kuin aina ennenkin. Sellainen koira, josta on helppo tykätä ja jota on helppo kuskata mukana missä vaan. Steriloinnin jälkeen turkinlaatu on muuttunut sen verran paljon, että tänäkään kesänä ei ole minkäänlaisia ihovaivoja ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti