sunnuntai 2. elokuuta 2015

Mätsärimenestystä

Käytiin Tessun kanssa mätsärissä lauantaina ja sieltä tuli piiitkästä aikaa menestystäkin! :) En muistakaan koska olisi viimeksi voitettu mitään, mutta nyt Tessu oli punaisten isojen aikuisten 1, ja BIS2. Meidän vallaton vekara oli kyllä taas ihan oma, enemmän tai vähemmän rasittava, itsensä kehän ulkopuolella, mutta kehässähän se käyttäytyy ihan kohtuullisesti, kun on koko ajan tekemistä... Mätsärit on ihan parasta puuhaa koirien kanssa. Niistä ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi ja tällainen näyttelyistä innostunut tyyppi tykkää kyllä! :)

Punaisten kehässä parina oli englanninspringerspanieli, joka meni sekin ihan nätisti. Tuomarin ilmeisesti hurmasi Tessun rakastava, villi ja valloittava luonne. Tessu antaa tutkia itsensä ihan todella hyvin, ei mutise vastaan hampaiden katsomisessa eikä pallien tutkimisessakaan istahda tai rupea kiemurtelemaan, mutta heiluttelee tuomarille häntää. Ravaamiset tahtoo olla välillä vähän villejä, ja tuomari huomautti, että Tessu helposti nostelee etutassujaan todella korkealle, kun katselee minua. Täytyy siis treenata sitä, että näyttelyissä ravaaminen on vähän eri juttu kuin seuraaminen.

BIS-kehässä olin varma, että sijoitutaan varmaan neljänsiksi, kun meidän eteen sattui cockerspanieli narttu, jolla oli varmaan aika vasta ollut juoksut tai sitten se tuoksui Tessun mielestä muuten vaan taivaallisen hyvältä... Voi sitä piippaamisen määrää. Meni kumminkin siihen nähden hyvin, ja sijoituttiin toisiksi. :)
Kerrattiin Tessun kanssa sitä, saiko mätsärissä räkyttää taukoamatta vai ei. :D

2 kommenttia:

  1. Eikä toi viimine kuva+kuvateksti xD♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... :D Sillä meinaa aina lähteä tuo äänenkäyttö vähän lapasesta, niin pitää komentaa. Teinikoira ei vaan tahdo aina uskoa ilman purnaamista. ;)

      Poista