perjantai 11. joulukuuta 2015

Lapinvaarassa

Joulukuun 11. päivä jo! Mihin tämä aika menee?! Tein tänään oikein kunnon siivouksen, luutusin lattiatkin ihan jopa sohvan ja telkkarin takaa, ja vein kaikki matot pihalle. Vaihdoin ja pesin myös vähän verhoja, jos saataisiin vielä jouluisempaa tunnelmaa. ;) Tessukin sai tuulettua parvekkeella hetkisen luun kanssa. Se sitten tykkäisi omasta pihamaasta ja ulkona olemisesta.

Eilen käväisin Tessun kanssa Oikaraisella. Päätin lähteä käymään tarpomassa Lapinvaarassa vaihtelun vuoksi. Riitu ja Rellakin tahtoi mukaan, joten pitihän ne ottaa. Oli vähän hikinen reissu, kun tuota lunta on jo jonkin verran eikä valmista polkua ole.
 Riitulla on joko tulossa juoksut tai sitten sillä on vaan joku Tessun nenään hyvältä tuoksuva kausi. Ei voinut taas pieni lapinkoira käsittää, että Riitu pitäisi jättää rauhaan eikä koko ajan kosiskella ja härkkiä sitä. Viime juoksujen väli oli 11kk, joten tuntuisi vähän uskomattomalta, että sillä nyt olisi sitten juoksut tasan 5kk päästä edellisistä. Tulee tosi ihana joulu, jos se nyt oikeasti juoksut tekee... Pikkaisen tekisi mieli kiikuttaa Tessu Pelloon pallien poistoon, mutta sitten toisaalta harmittaisi hirveästi, kun ei pääsisi enää näyttelyihin. Pitikin tähän narttulaumaan sattua tällainen höyrypäinen uros...

Tessu kun oli tosiaan vähän liian kovasti Riitun kimpussa, niin pistin sen takaisin päin lähdettäessä hihnaan. Siitäkin se yritti koko ajan kuikuilla perässä tulevan Riitun perään. Taluttamisen hoiti tosin Rella, jolle aikanaan opetin "kisko"-käskyn, jolloin se ottaa hihnasta kiinni ja kiskoo sitä. Nyt se sitten sai taluttaa Tessua. Tessu oli ehkä pikkaisen hämmentynyt ja Rella aivan onnesta soikeana. :'D Siinä ei paljon lapinkoiran poikasella ollut sanottavaa, kun labbis päätti, että nyt mentiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti