tiistai 5. huhtikuuta 2016

Labbispentuja luvassa


Nellan helmikuinen astutus onnistui ja nyt olisi luvassa mustia ja ruskeita labbispentuja viikolla 16. :) Ultrassa näkyi ainakin viisi pentua. Emä on tosiaan Nella eli Mallorn's Black Swan ja isä on Epoch's Josh Howard of Oceans Eleven eli Sammy. Sammy on jalostuslainassa Mallorn's-kennelissä ja on siis kotoisin ihan USA:sta asti. Molemmat ovat terveeksi tutkittuja ja hyväluonteisia koiria. Molempien emät ovat ruskeita, joten pentueeseen tulee erittäin todennäköisesti myös ruskeita pentuja.

Nella on lutuinen, hieman höntti ja mahdottoman kiltti labbis. Luonteeltaan se on aika rauhallinen ja rakastaa rapsutuksia sekä valtavan kokoisten keppien ja puiden kantamista ympäriinsä, ja tietysti vettä. Nellaa ei tahdo saada pysymään pois vedestä, jos sellaista on lähettyvillä. Nella ei turhaan hermoile elämänmenosta eikä hosu ympäriinsä. Kaikenkaikkiaan leppoisa kaveri, joka tykkää jutella ihmisten kanssa ääntelemällä ja vinkumalla.

Nellasta löytyy kuvia ja vähän lisätietoa täältä.

Jos Nellan ja Sammyn pennut kiinnostaa, niin soita 0400-7442165 / Riitta Koivu. Myös multa voi kysellä lisätietoja, mutta Riitta hoitaa pennut ja niiden varaukset aikanaan. :)

Videokuvaa Sammysta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti