sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Satu & Hali

Nämä kaksi tulee hienosti juttuun keskenään, ainakin niin kauan, kun ei riidellä ruuasta tai tavaroista, kumpikaan ei nimittäin ole periksiantavaa tyyppiä. :D Käytiin lauantaina porukoilla Halin kanssa, Tessu sai jäädä kotiin, toipilas kun on. Hali ja Satu mennä viiletti ympäri pihaa, Satu edellä ja Hali perässä, välillä toisin päin. 

Muutenkin päivä sujui hyvin. Hali tulee hyvin juttuun Rellankin kanssa, Riitun se jätti lopulta kiltisi rauhaan, kun se ei todellakaan tykännyt leikkiä Halin kanssa. Hali osasi myös hienosti rauhoittua, kun rupesi väsyttämään. Ihana ominaisuus koirassa. Tessuhan on pienestä asti ollut todella levoton luonne, se ei vain kykene asettumaan uusissa tilanteissa, levottomassa ympäristössä tai ylipäänsä oikein missään muualla kuin kotona. Ja kotonakin rauhoittuminen on vaikeaa, jos ei pääse juuri siihen makuunurkkaukseen, jossa on tottunut nukkumaan. Kauluri päässä ei pääse, joten vaihtoehtoisen makuupaikan löytäminen on ollut todella vaikeaa. :D Hali sen sijaan nukahtaa ihan minne vaan, jos vaan löytyy riittävän lämmin ja pehmeä paikka nukkua. On se niin beagle.

Nämä metsästyskoirat on muutenkin molemmat melkoisen ihmisläheisiä tapauksia, Satun pitäisi saada olla aina isän lähellä, sängyssä tai mukavassa sohvannurkassa. Sylissäkin se viihtyy hyvin. Satu ja Hali ovat itse asiassa luonteeltaan aika samanlaisia - kilttejä, hieman itsepäisiä, sinnikkäitä, ihmisläheisiä, mukavuudenhaluisia, ihan pikkuisen ujoja, melko pehmeäluonteisia jne. Uusiin tilanteisiinkin suhtautuvat ihan samalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti