perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ensimmäiset taipparitreenit

Käytiin eilen ensimmäisissä taipparitreeneissä, joissa harjoiteltiin vähän toisten koirien kanssa olemista, tehtiin sosiaalinen rinki, harjoiteltiin luoksetuloa ja sitten kokeiltiin vielä noutoa vieraalla damilla. Ei ehkä niin helppoa, kuin ajattelin ensin.

Luoksetulossa jätin Rellan istumaan paikalleen, mutta se päätti hiippailla perään, kun pelotti! Miten sitä voi pieni labbis jäädä yksin istumaan, kun mamma menee... Noh, toisella yrittämällä se jäi myös istumaan ihan kiltisti. Ja luoksetulo oli totta kai ihan mukavaa.

Ensimmäisen heiton jälkeen Rella ryntäsi kyllä innokkaasti damin luo, mutta vieras dami, HYI! Ja sen jälkeen neiti päätti lähteä haistelemaan hajuja ja tuli minun luokse. Toisella kerralla leikitettiin vähän damilla ja Rellakin heräsi. Rella ryntäsi damille innoissaan, otti sen suuhun ja lähti kuljailemaan taas hajujen perässä. Mitään kuuloaistin tapaistakaan ei ollut huomattavissa vähään aikaan taas. Kolmannella kerralla nouto onnistui siihen tapaan kuin kotonakin, vauhdikkaasti ja palautuskin tuli käteen asti, vaikkakin vähän lusmuillen. Eli palautusharjoituksia ohjelmassa ihan tosi paljon.

Mietin kans, että olenkohan mie antanut tuolle viime aikoina vähän liian helposti periksi niin luoksetulojen kuin kaiken muunkin kanssa. Vaatimustaso nousee nyt kyllä välittömästi korkeammalle ja tuommoiset haahuilut Relppis saa unohtaa ihan kokonaan!

Yritän tässä jonain päivänä saada otettua kuvia kaikista tempuista, mitä Rella ja Rippu osaa, tai ainakin osasta niistä. Pitää katsoa, saanko ketään kuvaamaan kaveriksi. ;) Seuraamisesta on aavistuksen hankalaa itse ottaa kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti