sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Misseilyä Pellossa

Käytiin tosiaan Pellon näyttelyssä lauantaina. Siitä olen jo moneen kertaan ehtinyt mainitakin. :) Nellalle näyttelystä irtosi H ja Rellalle ERI. Edellisen mätsärin jälkeen mentiin näyttelyyn kovin odotuksin etenkin käyttäytymisen suhteen, labradorinnoutajat oli kuitenkin sijoitettu halliin sisälle eikähän me olla sellaisissa käyty sen jälkeen kun Nella on ollut jotain 6kk. Pelottihan se tietysti Nellaa ja sitten pelättiinkin oikein kunnolla kaikkea - tuomaria ja muita koiria, samoin ihmisiä ja koko paikkaa. Tuomarina oli Paula Rekiranta, ihan äärettömän mukava tuomari, joka kohteli koiria todella nätisti. Ihan sieltä toisesta ääripäästä kuin Oulun erikoisnäyttelyn tuomari, joka repi koiria hännästä ja kohteli muutenkin melko rumasti...
Nellalle tuli siis H, mutta aivan erinomaisella arvostelulla. Arvostelun ehdin jo luovuttaa toiseen osoitteeseen, mutta siinä kehuttiin Nellaa erittäin hyvän tyyppiseksi labradorinnoutajaksi. Lisäksi mainittiin, että sillä on syvä rintakehä ja se on pitkälinjainen. Turkin laatu oli kuulemma myös erinomainen. Yleisen olemuksen takia tuomari antoi sitten H:n ja arvostelun loppuun tulikin maininta, että tarvitsee runsaasti lisää itseluottamusta. Sitä siis koitetaan hakea tulevista mätsäreistä ainakin.
Rellan arvostelu oli myös ihan Rellan näköinen ja kuului seuraavasti: "Erittäin hyvän tyyppinen, pitkälinjainen narttu. Hieman kapea pää. Kauniit tummat silmät ja ilme. Hyvä kaula. Hieman niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Karvapeite ok. Liikkuu erittäin hyvin." Karvapeitettä tuomari mietti pitkään ja se onkin ihan mahdottoman kuiva. Pitää koittaa keksiä jotain, millä tuo helpottaisi vähän. Rella käyttäytyi näyttelyssä tosi nätisti ja Rellaksi suorastaan superiloisesti. Häntäkin jaksoi heilua ihan koko ajan. Avoimessa luokassa Rella sijoittui kolmesta kilpailijasta kolmanneksi.

Seuraavia näyttelyitä ollaan mietitty. Juhannusnäyttelyn halvempi ilmoittautuminen menee umpeen huomenna, joten ihan hetki on aikaa miettiä sitä. Jos sinne ei mennä, niin sitten ehkä vuoden toinen ja samalla viimeinen näyttely tälle vuodelle tulee elokuun loppuun Rovaniemelle (elleijollei lähdetä Tornioon tai Ouluun). Mätsäreissä koitetaan nyt pyöriä, jos vaikka Nellakin oppisi taas reippaammaksi, muutenhan sillä kyllä tuota reipasta energiaa riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti