lauantai 20. syyskuuta 2014

Tessu 14 viikkoa

Jos toissa viikolla tapahtui paljon, niin tällä viikolla ollaan otettu suht rauhallisesti. :) Käytiin Tessun kanssa keskiviikkona Koskenkylässä Nellaa katsomassa, mutta muuten ei mitään ihmeellistä olekaan tapahtunut. Sisäsiisteydessä tuntuu tulevan edistystä, kun nyt ei ole tarvinnut moneen päivään siivota lattialta yhtään pissaa. Saa nähdä jatkuuko näin hyvin vai tuleeko jossain välissä oikein kunnolla takapakkia.

Tänään käytiin hyvin nopea mutka pentutreffeillä ja sen jälkeen tutustumassa koirapuistoon, joka vaikutti ensinäkemältä aika hyvältä. Siellä Tessu sai leikkikaveriksi 12-viikkoisen fieldspanieli Luukaksen (tai miten kirjoitetaankin), joka oli taas Tessun leikkikaveriksi ihan liian kiltti... Saivat sitten painia hihnassa, kun siinä ei Tessunkaan kierrokset päässeet nousemaan liikaa ja leikki pysyi leikkinä eikä mennyt puolitappeluksi... Chihuahua kävi puistossa myös mutkan näyttämässä Tessulle kaapin paikan. Oli kyllä mainio otus. :D

Painoa Tessulle on parissa viikossa tullut nyt kilon verran, tällä hetkellä Tessu painaa 8,5kg. Huomenna mennään Oikaraiselle vauhdittamaan Riitun ja Rellan elämää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti