sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Vikakönkäällä 27.9.


Käytiin Vikakönkäällä retkeilemässä, kun aamulla oli niin nätti ilma, että piti jonnekin päin lähteä. Ajateltiin, ettei siellä ehkä olisi kovin paljon porukkaa, kun onhan se Vaattunki siinä vieressä ja se on niin paljon suositumpi paikka. Vikakönkäällä on myös aika paljon nätimmät maisemat, kun ei ole vaan pelkkää tasaista suota ja pitkospuuta. Tällä kertaa tosin jäi ne hienoimmat maisemat näkemättä, kun sattui sellainen iso porukka kävelemään meidän edellä eikä sitten viitsitty jäädä odottelemaan, että koska päästäisiin kiikkumaan sinne torniin. 
Makkaranpaisto ihan kaikessa rauhassa meni myös vähän höpöksi, kun sama iso porukka tuli sitten kuitenkin meidän perässä ja levittäytyi siihen ympärille. Sammuttivat meidän hyvän hiilloksenkin nakkaamalla kasan märkiä puita hyvin palavaan nuotioon. Sai sitten vaan vahtia Tessua, että se ei olisi ryntäillyt kenenkään perässä tai hyppinyt ketään vasten.
Tessu jaksoi tosi hyvin tuon 4km lenkin kiertää, vauhtia riitti ihan loppuun asti eikä se kotonakaan harmi kyllä nukkunut kuin tunnin-pari ja oli taas ihan virtaa täynnä... Osan matkasta Tessu sai juosta irti, mutta aika pitkälti se oli fleksin päässä. Nuotiolla olemisesta Tessu ei oikein tykännyt, savu kävi sen silmiin ilmeisesti aika ikävästi ja niinpä se pyrkikin vaan mahdollisimman kauas nuotiosta.

Tänään käytiin aamulenkillä kiertämässä Kirkkolammen rantaa pitkin. Sunnuntaiaamut on sitten kivoja. Ihmisiä on liikkeellä vähän, autoja ei juuri yhtään ja on niin ihanan hiljaista. Päiväksi mennäänkin sitten Oikaraiselle taas riekkumaan. Jospa sieltä löytyisi joku, joka haluaisi ottaa Tessun 15-viikkoiskuvankin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti