keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivä

Huvittaa jo, kun postaukset tulee aina viikonloppujen jälkeen ja kuvatkin on aina tuolta samoista paikoista. :D Mutta eipä mitään, tällä kertaa ois vähän Rellaa ja Riituakin luvassa. Käytiin itsenäisyyspäivänä siskojen ja meidän nuorisokoirajoukon kanssa vähän käveleskelemässä taas. Oli ihan tyypillisen harmaa päivä taas kerran, mutta en nyt kyllä enää viitsi edes valittaa siitä. Kuvat olivat joka tapauksessa sen mukaisia. Toisaalta taas kyllä tästä harmaudesta löytää jo tiettyä tunnelmaakin, kun oikein hakee.

Äiti oli käyttänyt Rellaa rokotuksilla ja eläinlääkärikin oli muistutellut, että pitäisi huolehtia tuon koiran linjoista. Tosihan se on, mutta melkoinen possu siitä on tullut. Varastelee sitten ruokaa, jos ei muuten saa. Relppis ei ollut oikein tykännyt koko eläinlääkärireissusta, mutta siitä en oikeastaan ole yllättynyt. Viimeksi siellä joutui steriloitavaksi ja sitä edellisellä kerralla hoidettiin tosi kipeää hotspottia. Rellalla oli ollut ihan selvä suunta, ja se oli ollut ulos. :D

Tessusta ei tällä kertaa sen kummempia, se voi oikein hyvin, on yhtä kiltti poika kuin aina, saa omanlaisiaan hepulikohtauksia, kasvattelee turkkia, joka on jo muhkea muutenkin ja opettelee edelleen toisten koirien ohittamista ihan ilman haukahduksia. Joskus sujuu niin hyvin ja toisinaan taas ei... Kohtahan naperolla onkin ikää jo puoli vuotta, siitä sitten viimeistään postausta seuraavaksi.
Hyljettä tässä esitän...




Tessu uudella matollaan, joka sopii myös sisustukseen.

4 kommenttia:

  1. Muistuttaa päivä päivältä enemmän äitiään tuo Tessukka!! Äää <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin tekee. :D Se on vähän niinku painokoneesta tullu, värit vaan vähän haalistunu matkan varrella.

      Poista
  2. Aivan ihana tuo viimeinen kuva! Niin komia tyyppi siitä on kyllä kasvamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! On tuo meiän pikkupirulainen melko lutunen. :)

      Poista