perjantai 30. tammikuuta 2015

Kong Wobbler

Hankittiin Tessulle tuollainen aktivointilelu kuin Kong Wobbler. Meillä on aiemmin ollut samantapainen Nina Ottossonin Dog Pyramid -lelu (kuvassa tuo sininen), mutta se on jäänyt Tessulle ehkä vähän liian pieneksi ja toisekseen sen suurin vika on se, että se on kovaa muovia eli meteli on aika mahtava, kun koira alkaa sitä pyörittämään ympäri kämppää. Alakerran naapureiden unelmalelu ihan varmasti! Henkan luokkakaverilla oli sitten myynnissä tuo Kong Wobbler ja ajattelin, että Tessu varmaan tykkäisi tuosta. Wobbler on vähän pehmeämpää materiaalia kuin Pyramid eikä siis kolise pahemmin, paitsi jos koira innostuu paukuttamaan sitä pattereihin... ;)

Tessuhan ei ole mitenkään erityisen kovasti ruuan perään, mutta tämä lelu innostaa sen syömäänkin. Melko sinnikäs ja taistelunhaluinen koira kun on, niin se kaipaa haasteita ja tämä kyllä tarjoaa sitä. Tämä Wobbler on kokoa M ja painaa 700g, korkeutta tuolla on noin 17cm ja tuntuisi olevan lapinkoiralle ihan sopivankokoinen. Tessun mielestä on ihan parasta paiskoa tuota ympäriinsä ja hyökkäillä sen kimppuun. 

Ajattelin aluksi, että tuo Wobbler olisi liian helppo, kun tuo reikä on tuossa lelun puolivälissä, mutta ei se kyllä ole ainakaan yhtään helpompi kuin tuo Pyramid. Pyramidissa namit pitää laittaa sisälle tuosta pienestä reiästä, Wobblerissa on kierteet, joten sen täyttäminen käy paljon helpommin. Wobblerin voi myös pestä vaikkapa astianpesukoneessa, joten sen voi täyttää hyvin vähän sotkuisemmallakin herkulla. Tessu on toistaiseksi saanut tyytyä syömään vain ruokansa tuosta lelusta, mutta tuntuu kelpaavan.

Testasin pitkästä aikaa videon tekoa ja tämmönen siitä tuli:




Tessu tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti