lauantai 31. tammikuuta 2015

Koiranelämää

Käytiin Tessun kanssa "yökyläilemässä" Oikaraisella tuossa keskiviikko-torstai välisenä yönä. Mulla otti niin päähän kaupungissa käveleskely ja onhan se nyt kiva välillä viettää aikaa perheen kanssa vähän enemmänkin. Uusi objektiivikin kotiutui tiistaina ja ajattelin, että sitähän mie voisin kokeilla Oikaraisella ollessa, mutta enpäs sittenkään, koska lunta tuli niin paljon, että eihän sitä mihinkään metsään päässyt ja ilmakin oli todella harmaa ettei kuvailu olisi oikein onnistunutkaan. Näpsin sisällä muutaman kuvan ja totesin, että kyllä tuo objektiivi on aivan yhtä ihana kuin se oli silloinkin, kun samanlaisen myin viimeksi pois. :'D Oli silti ihan rentouttavat pari päivää ja tuli taas ihan mielellään tänne kaupungin katuja kävelemään, vaikka tuota lunta tuli vielä sittenkin ihan kiitettävästi.
Meillä koirat on koiria, eikä mitään lapsia... Ja kerjääminenkin on ehdottomasti kielletty. Ne viihtyy ihan muuten vaan keittiössä. ;)
Tänään käväistiin Henkan kanssa uimassa ja mulla laiskotti niiden katujen käveleskely, joten suunnattiin koirapuistoon. Tänään siellä oli pienten puolella shih tzu ja cavalier ja isojen puolella suomenpystykorva Ripa, labbis Aatu ja seropirouva, jonka nimeä ei taidettu mainita. Oltiin ensin pienten puolella, jossa oli aluksi vain cavalier ja pystykorva. Tessulla ja Ripalla tuli riitaa (siis ihan tappelu, jossa kumpikaan ei tietenkään aikonut alistua tai luovuttaa) siitä, kumpi sai leikkiä cavalierin kanssa, joten siirryttiin sitten isojen puolelle. Siellä nämä suomalaiset jästipäiset pystykorvakoirat sitten leikki ihan kiltisti keskenään ja ärhenteli leikin lomassa. Uroskoirien ehdoton hyvä puoli on se, että ne ei jää hautomaan riitoja samalla tavalla kuin nartut, jotka saattaa hyvinkin vihoitella pidempäänkin ja kyräillä toisiaan kostonhimoisina.

Sitten, kun on päivät touhuttu muiden koirien kanssa, niin voi laittaa nukkumaan. Rella ja Tessu näyttää mallia, miten se tapahtuu.
Yritän tässä olla oikein skarppina, mutta...
mulla väsyttää niin pirusti...
Zzzzzz...
Ensin nukutaan tälleen söpösti.
Sitten laitetaan pää tyynyyn.
Ja sitten kierähdetään selälleen, tälleen!

2 kommenttia:

  1. Hihi :3 Ihana tuo viimeinen pötköttely kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. :D Rella on tuollainen herkkä hassu koirapersoona.

      Poista