lauantai 7. helmikuuta 2015

Aurinko-onnea

Otettiin taas Tessun kanssa pieni rentoutumisloma ja suunnattiin torstaina Oikaraiselle. Aamulla paistoi pitkästä aikaa ihanasti aurinko ja ilma oli niin kirkas, että en voinut olla hymyilemättä koko torstaiaamua. Henkkaa huvitti, se arveli, että mie olen aina onnellinen, jos vain aurinko paistaa. No, melkeinhän se paikkansa pitääkin, ei siinä mitään. :D Joka tapauksessa pakkasin tavarat reppuun, repun ja koiran autoon ja lähdin jo hyvissä ajoin ajelemaan Oikaraiselle. Kumminkin tuossa puolen tunnin matkan aikana aurinko ehti mennä pilveen...

Oli kuitenkin aika kirkas ilma, niin sain testattua uutta objektiiviani, joka on aivan yhtä ihana kuin muistelinkin ja zoomikin minun tarpeisiin aivan riittävä. Kun käännyin mummolaan päin, niin Hanna oli menossa lumikenkäilemään Rellan ja Riitun kanssa, nappasin ne kuitenkin itelleni kyytiin ja ajelin koiralauman kanssa vanhalle talolle. Löysin kirpparilta eurolla jalkapallon, joka on Rellan ja Tessun mielestä ihan ylivoimaisen paras lelu. Sen kanssa ne sitten juoksi ja leikki ihan hyvän aikaa. On se koiran ulkoiluttaminen joskus helppoa!


Perjantaina paistoi heti aamusta aurinko ja tarkoitus oli lähteä hiihtämään, mutta sukset lipsu niin, että päädyin kävelemään. Pari kertaa sitä sitten sai humpsahtaa reisiä myöten hankeen, mutta kyllä kannatti. Oli ihan tosi mahtava ilma. Iltapäivällä kävin vielä kokeilemassa siskon lumikengillä lumikenkäilyä. Se oli tosi hauskaa, joten hommasin sitten itellekki semmoset!

Kuvia tuli räpsittyä monta sataa, mutta jos tässä nyt olisi niitä parhaita. Lisää voi katsella täältä.

Ensi viikonloppuna on muuten mätsäri ja sitä seuraavana viikonloppuna Pellon näyttely. Varasin Riitulle silmä- ja polvitarkastusajan sinne. Jos Riitulainen on terve, niin saatetaan sitten miettiä sille pentuja jossain vaiheessa tulevaisuudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti