lauantai 28. helmikuuta 2015

Rakastuneet

Me ollaan Tessun kanssa rakastuttu! Maijalla on hoidossa tuollainen 5,5kk ikäinen belgin ja sakemannin sekoitus. Aivan ihastuttava ujo tyttönen. Tessu yritti toki alkuun nylkyttää tuota pientä ja viatonta neitiä ihan jatkuvasti ja uhkailin sitä pallien poistolla, mutta tänään se on jo antanut sen olla rauhassakin. Ollaan nyt ainakin pari päivää täällä Oikaraisella viettämässä hiihtolomaa, ihanan väsyneitä koiria kyllä, kun niitä on juoksuttanut tuolla jäällä. :)

Tessu on kyllä niin päällekäyvä ja äänekäs leikkikaveri, että vähänkin arat koirat pelkää sitä kyllä ihan täysillä. Eikä tuo pölvästi tietenkään ymmärrä, että joku saattaa juosta sitä karkuun pelon takia eikä siksi, että olisi kiva leikkiä hippaa... Onneksi tuo neiti on jo sopeutunut Tessun räksyttävään leikkityyliin eikä ole enää ihan kauhuissaan joka kerta, kun Tessu päästää suustaan haukahduksen. :'D

Töpsykkä ei tosiaan ole mikään hienotunteisin yksilö... Se ei paljon kysele, mitä muut olisivat mieltä hänen lähestymisyrityksistään. Varmaan se kuvittelee olevansa niin vastustamaton, niin ettei sen tarvitse ketään yrittää liehitellä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti