tiistai 20. tammikuuta 2015

Kuvahaaste!

Nappasin kuvahaasteen Luonnonlapsi-blogista, joten pääsette nyt tutustumaan minun kuva-arkistoihin. :)

"Kuvahaasteen ideana on laittaa 1-2 kuvaa ennalta määrättyihin kategorioihin. Sen jälkeen kirjoitat pienen perustelun/kuvatekstin miksi valitsit juuri sen kuvan. Lemmikin täytyy esiintyä kuvassa tavalla tai toisella. Tarkoituksena ei ole ottaa uutta kuvaa, vaan kaivaa juurikin niitä vanhoja. Voit osallistua kaikilla lemmikeilläsi, jos niin haluat. Haasteen jälkeen haasta uudet blogaajat ja muista huumori!"

Paras yhteiskuva, Treenaamassa, Kisaamassa, Paras kesäkuva, Paras talvikuva, Tunnelmallinen kuva, Hassuin ilme, Lomalla, Töissä, Tihutöissä ja Toinen identiteetti

PARAS YHTEISKUVA
Minusta on tosi vähän kuvia siitä sattuneesta syystä, että olen yleensä siellä kameran toisella puolella. Tämä on kuitenkin minusta tosi söpö kuva meistä, Töpsykin oli vielä niin pieni!
Ja tässä oikein mallikelpoinen kuva minusta ja Rellasta kolmen vuoden takaa.

TREENAAMASSA
Varsinainen treenikuva, mutta kyllä, treenataanhan tässäkin vähän kontaktia. Mini-Tessu tässäkin. Tessun kanssa treenailut on kyllä jääneet säälittävän vähälle, pentuväsymystä vissiin monen vuoden pentuhommien jälkeen!

KISAAMASSA
Se ainoa kerta, kun uskallettiin tokokilpailemaan Ripun kanssa (20.5.2010). Kisathan meni aikanaan varsin hyvin, noin niinku periaatteessa, mutta mie jännitin niin paljon, että meinasin varmaan kuolla. Rippu on edelleen paras ja pätevin. ♥ Saa nähdä, jäikö myös viimeiseksi kisailukerraksi tokoiluhommissa. Tessun kanssa me ei olla ehdittykään vielä kisailemaan missään.

PARAS KESÄKUVA
Melkein voisi kuvia katellessa kuvitella, että mie en edes elä kesä-heinäkuussa. Kuvia on kyllä toukokuulta ja elokuulta, mutta hyvin vähän heinäkuulta. Työt ei varmaan vaikuta tähän juttuun mitenkään... Eipä. Viime kesä meni Torniossa, sitä edellinen Kajaanissa... Tässä on kumminkin kiva tunnelma, toivottavasti ensi kesänä pääsen korjaamaan tämän kuvatilanteen!

PARAS TALVIKUVA
Töpsystä se on varmaan tämä.
Muuten se on ehkä tämä, voisko riemukkaampaa ilmettä olla labbiksella. :'D Rella on tässä noin 7kk.

TUNNELMALLINEN KUVA
Tessusta tämä.
Ja muuten tämä. Vime talvena käytiin tosi kovalla pakkasella Oikaraisella lenkillä, näpsäisin tämän Saarasta ja koiruuksista.

HASSUIN ILME

Tessulla ei ole juurikaan hassuja ilmeitä, se on niin totinen koira, mutta onneksi Rellalla on senkin edestä! Tämä on yksi ja sitten voi toki katsoa kohdan Paras talvikuva... :D

LOMALLA
Lomalla saa mennä niin lujaa kuin pääsee! Ja tilaa on silmänkantamattomiin.

TÖISSÄ
Vahtikoiran työvuoro. Ei siellä ehkä ollut mitään ihmeellistä haukuttavaakaan, mutta silti. Kyllä pitää ainakin kertoa, että täältä pesee, jos joku aikoo edes yrittää!

TIHUTÖISSÄ
Tessu syö hihnaa, joka on nykyään hyvin entinen. Hihnan repiminen kuuluu edelleen sen pahoihin tapoihin, joista tämä riiviö ei tahtoisi luopua ollenkaan! Muuta pirullista se ei olekaan tehnyt, paitsi ehkä vähän jyrsinyt seinää, mutta siitä ei ole kuvaa.

TOINEN IDENTITEETTI
Metsästäjä Rella. Sen sohvaperunan ja seurakoiran lisäksi siitä on myös noutajaksi, ihan oikeasti. :D
Ja Tessuhan on aina ollut melkoinen tonttu... Hehheh, ei siitä oikein löytynyt muutakaan. :'D

Tämmönen tämä haaste. Tulipahan selailtua vanhoja kuviakin läpi! Mie en haasta ketään erityisesti, mutta suosittelen tekemään, oli oikein kiva tonkia vanhoja kuva-arkistoja. :)

1 kommentti:

  1. Hii :3 Kiva, että teit tän haasteen! Paljon ihania kuvia. Nuo tunnelmalliset kuvat varsinkin tosi hienoja.

    VastaaPoista