torstai 15. tammikuuta 2015

Karvamörkö 7kk

Ollaan Tessun kanssa oltu yksi yö Oikaraisella ja kävin tänään Tessun ja Rellan kanssa mummolassa ja samalla siellä käveleskelemässä. Lainasin pikkusiskon kameraa (Canon 1000D) ja objektiivia (Canon 40mm F/2.8 STM). Kameran kanssa en tullut toimeen yhtään sen paremmin kuin ikinä ennenkään, tuo 1000D:n näyttö on minusta vaan niin huono. Sai muokkailla kuvia aika reilulla kädellä paremmaksi. :'D Objektiivi sen sijaan on ihana! Pitää kattoa, jos löytäisin itselleni samanmoisen...

Tessulle tuli eilen ikää täyteen kokonaiset 7kk ja kokoa sillä on nyt noin 16kg ja 46cm, jos oikein optimistisesti sitä mittaa kattelee... :) Se on alkanut syömään niin huonosti, että ei mitään järkeä. Ahne se ei ole ollut ikinä, mutta nyt se kyllä syö vielä huonommin kuin ennen. Kuivaruuat ei tahdo kelvata ollenkaan, ei liotettuna, ei sellaisenaan eikä lihankaan kanssa. Illalla se saattaa lopulta tyhjentää kupin ruuasta, joka on laitettu aamulla ja saa vaivoin syötyä tuota ruokaansa sen pari desiä päivässä... Oikaraisella se on syönyt vähän paremmin, kun on kilpailua, mutta ei sillä todellakaan mikään kiire ole syödä. Veikkaan, että narttukoirien juoksutkin vaikuttaa jo tässä vaiheessa.

Huomenna mennäänkin sitten Saaran ja sen koirien kanssa Mellalammelle, joten sieltä sitten lisää kuulumisia ja kuvia! :)

// Ilmeisesti tietokoneen näyttö näytti värit vähän hassusti, kun nämä kuvat onkin tällä omalla koneella katsottuna näin järkyttävän värisiä. :'D Saa nyt kelvata tämän kerran!

5 kommenttia:

  1. Eikö se oo 1100d eikä 1000d? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmie tiiä, mutta ei se kyllä siitä kummene, oli kumpi hyvänsä! :D

      Poista
    2. Ja näyttääpä muuten sairaan värisiltä nämä kuvat täällä kaupungissa! Näytti ihan hyvältä siellä yläkerran koneella...

      Poista
  2. Upea karva Tessukalle tulossa <3 Ja ei nuo kuvat minun silmään pahalta näytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta <3 Mulla ne näyttää aivan sinisiltä... :'D

      Poista