sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Jokkavaaraa ja bortsukavereita

Komein poika ♥
Oon nyt innostunut ottamaan taas kuvia, kiitos ihanien aurinkoisten pakkasaamujen! Ihan parhaita on ne. Käytiin myös Saaran ja koirien kanssa lenkkeilemässä ja päivittelemässä kuulumisia. Vilpistäkin kun ehti tässä meidän näkemisten välissä tulla ihan POHJ TVA. :D Oltiin sitten oikein pätevässä seurassa lenkillä! Tessukin käyttäytyi ihmeen hyvin, selvästi sekin kasvanut tässä kesän mittaan sen verran, että alkaa nuo korvatkin pelata eikä ne ole enää pelkästään koristeena päässä.
Viikonloppuna vietettiin taas aikaa Oikaraisella ja kuvailin Tessua myös siellä. Mietittiin Henkan kanssa, että Tessusta varmaan tulee iän myötä melkoinen lössykkä yksinollessaan, koska se nytkin on yksinään aika rauhallinen tapaus. Tessulla on ollut karvanlähtö ja sitä on saanut kyllä harjailla oikein kunnolla. Pikku hiljaa näyttää siltä, että kaikki irtokarva on harjattu pois ja turkkikin on taas paljon kiiltävämmän näköinen.

Ensi viikoksi mennään mökille ja otetaan myös Riina mukaan, kun Henkan vanhemmat lähtee reissuun. Saapa nähdä, kuinka beaglerouva pistää Tessun kuriin ja järjestykseen. ;)

2 kommenttia:

  1. On kyllä niin kiva blogi, että piti liittyä lukijaks :) Meidän blogi osoitteessa http://maalaislappalaisenelamaa.blogspot.fi/ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, kivaa! :) Käyn vilkaisemassa sinunki blogia.

      Poista