keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Mökkeilyhommia

 
Oltiin mökillä syyslomailemassa, tai oikeastaan Henkka lomaili ja mie kävin töissä mökiltä käsin. Viikonloppuna otettiin kyllä rennosti molemmat. Meillä oli mökillä mukana Tessu ja beagle Riina, joka pääsi ajamaan jäniksiä. Henkan vanhemmat oli reissussa, niin Riina oli sitten meillä hoidossa. Jännitettiin etukäteen vähän sitä, miten Tessu ja Riina-rouva tulevat toimeen, kun Riina on omanarvontuntoinen vanha rouva ja Tessu taas ihan tunnettu siitä, että se ei vaan voi jättää narttuja rauhaan.

Ensimmäiset pari päivää meni siinä, että Riina ärähteli Tessulle jatkuvasti ja Tessu puolestaan nuoli Riinan korvia aina, kun vähänkin oli tilaisuus. :D Pikku hiljaa niiden välit kuitenkin lämpeni, eikä loppuviikosta enää tarvinnut rähinöitä kuunnella ja voitiin laittaa molemmat koirat auton peräkonttiinkin ihan huoletta. Yhdessähän nuo kaksi keksivät käydä jossain paskassakin pyörimässä, joten saatiin pestä koiriakin ihan kunnolla. Fairypesulla tuli Riinastakin hohtavan valkoinen. ;)

Nautiskeltiin ihan kunnon maalaiselämästä kunnolla, lenkkeiltiin metsässä, kalasteltiin järvellä, käytiin laavulla paistamassa makkaraa, saunottiin rantasaunassa ja sitten ajatettiin niitä pupuja Riinalla. Riina ajoi useampaakin jänistä ja Henkka ampui sille kaksi. Henkalle iski kunnon beaglekuumekin, mutta tuskinpa ollaan ihan heti ottamassa uutta beaglea, tai sen kummemmin muutakaan koiraa. 

Mie onnistuin unohtamaan kameran muistikortin pois matkasta, joten nyt sitten joutuu tyytymään näihin puhelinkuviin. Ei ollutkaan kuin varmaan kolmas kerta ihan lyhyen ajan sisällä, kun jotain kuvaamisen kannalta oleellista unohtuu matkasta. Yleensä se unohtunut juttu on akku... Tällä kertaa sitten muistikortti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti