lauantai 24. lokakuuta 2015

Rokotukset ja Mellavaaraa

Hyvää lauantaiaamua vaan täältä. :D Olen herännyt tänään jo puoli seitsemältä, kun Tessulle iski ripuli...  Johtuisiko sitten rokotuksista vai jostain ihan muusta, en tiiä. Toivon vaan, että tämä ei nyt kestä päiväkaupalla vaan menee ohi nopeasti. Sitä on niin iloisella tuulella, kun yöllä herää ensimmäisen kerran puoli yhdeltä jonku sekopään soitteluun, sitten puoli neljän aikaan toisen kerran juoksuttamaan koiraa ulos ja vielä kolmannen kerran puoli seitsemältä. En viitsinyt laittaa enää nukkumaan uudestaan.

Tällä viikolla ollaan tosiaan käyty uusimassa Tepsun rokotukset ja lenkkeilty Saaran ja koirien kanssa Mellavaarassa. Koirilla riitti lenkillä taas vauhtia ja Tessustakin irtosi ääntä ihan riittävästi. Poroja siellä taas valitettavasti oli, joten takaisin tullessa jouduttiin nappaamaan pojat hihnoihin, etteivät lähde pinkomaan porojen perään. Yhdessähän sekin on niin paljon kivempaa, kun yksinään Tessu käy korkeintaan ajamassa ne pois näköpiiristä ja palaa heti takaisin. Joukossa tyhmyys tiivistyy jne.

Rokotuksilla punnitsin Tessun ja se painoi 16,7kg. Eläinlääkärin mielestä Tessu on ihan sopivassa kunnossa, vaikka itestä joskus tuntuu, että sillä voisi olla vähän enemmän lihaa luiden päällä. Mökkireissu verotti vähän tuosta painosta kylläkin pois, kun suunnilleen kuukausi takaperin painoa oli 17,4kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti