sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kuva tunnissa 5.11.

Osallistuin tällaiseen kuva tunnissa -haasteeseen, jonka ideana on ottaa joka tunti kuva siitä, mitä sattuu olemaan tekemässä. Tällä kertaa olin menossa koko perjantai-päivän. :D Kuvien laadussa ei ole taas oikein kehumista...

Aamulla heräisin ajoissa. Suunnilleen 7:45, vaikka oli vapaapäivä. Ulkona ilma oli kirkas ja taivas pilvetön, joten oli mukava herätä, kun tiesi, että kohta aurinkokin kiipeää taivaalle. Ensimmäisenä käytin Rellan pissalla.
Tuntia myöhemmin eli noin kello 8:45 olin käynyt jo Ripun, Rellan ja Jekun kanssa pikku lenkillä. Rippu oli sisällä hetken, mutta koska sillä on juoksut, vein sen häkkiin melko nopeasti, kun Jekun täytyy joka tapauksessa olla sisällä. Rella ja Rippu riehui vähän (anteeksi huono kuva). Luin lehden ja söin myös tämän tunnin aikana, siispä kaksi kuvaa.
Sitten lähin Rellan kanssa vähän pidemmälle lenkille ja samalla kuvailin. Siellä viihyttiin Rellan kanssa tunti. Joten lenkiltä tullessa kello oli suunnilleen 9:40
Lenkin jälkeen Rella ja Jekku sai mutustella luita ja mie aloin lukemaan kirjaa. Näiden kanssa aika kului reippaasti 10:30 asti, jolloin aloin valmistautua kaupungille lähtöön.
Joskus 11:15 olin jo menossa kaupunkiin päin, kuva otettu kännykän kameralla..
Kaupungissa aika kului peräti puoli kahteen asti, kun kävin asioilla ja hakemassa pikkuveljen koulusta. Siltä ajalta ei ole kuvaa.

Kaupungista tulon jälkeen eli noin klo 14:00 käytin Rellan pihalla ja treenailin sen kanssa hieman, kun äiti valitti, että se oli ollut koko päivän aivan mahdottoman aktiivinen. Sitten jatkoin taas lehden ja kirjan parissa...

Joskus kolmen jälkeen aloin laittaa tietokonetta toimintakuntoon, kun olin vaihtanut vähän järjestystä omasta huoneesta ja heivannut tietokoneen sieltä pois.Tyhjensin ja puhdistin myös ison akvaarion odottelemaan aikaa, kun ison akvaarion pitämiseen ehkä olisi taas aikaa ja kiinnostusta enemmän... Ihana kuva ihanasta pesuhuoneesta ♥ Joopajoo.
Noin klo 17:00 söin ja lähdin kotoa klo 17:11 Saaran kanssa katsomaan Napapiirin sankareita
Siispä seuraava kuva on vasta Saaralta, kun ollaan lähdössä meille loppu illaksi. Napapiirin sankarit ylitti kaikki odotukset, aivan HUIPPU elokuva, suosittelen! ;) Noin klo 20:15 oltiin Saaralla. Tuikkis otti meidät vastaan Tuikkismaiseen tapaan koheltaen. :D Kaunis täydellisen onnistunut kuva Tuikesta, laadun takasi Nokia 5230...
Saaralta lähdettiin vähän ennen yhdeksää ja meillä todettiin, että koirilla on liikaa virtaa sisällä olemiseen. Lähdettiin sitten 20:56 lenkille, kuvassa edustaa jälleen Tuike minun huoneen ovella.
Lenkin jälkeen käytiin saunassa. Saunan jälkeen syötiin jotain iltapalaa ja limsailtiin klo 22:13.
Loppu ilta kului katsomalla 2Fast&2Furious-nimistä elokuvaa ja laitettiin nukkumaan joskus 00:30

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti