perjantai 19. marraskuuta 2010

Rokotukset kunnossa!

Rella 17vk
Huh, nyt on Jekku ja Rella rokotettu molemmat, Jekulla seuraava rokotus vasta kolmen vuoden päästä. Rella-vauvalla jo vuoden päästä, jolloin on myös Ripun rokotus ohjelmissa. Tälle vuodelle pitäisi vielä leikkauttaa Jekku ja Siiri. Eläinlääkärille siis kiikutettavana vielä reippaat 200€ tälle vuodelle...

Rella suhtautui eläinlääkärissä käyntiin rellamaiseen reippaaseen tyyliinsä. Aluksi vähän jännitti, kun oli varmaan niin paljon hajuja, mutta reipastui sitten ja tykkäsi eläinlääkäristä tooosi paljon. :D Rokotuksella kävi yhtä aikaa myös berninpaimenkoiran pentu, jonka kanssa Rellan piti yrittää vähän painia.

Jekun rokotusreissuilla en ole ollut ite mukana aikoihin, ehkä kerran ennemmin. Yllätyin tosi paljon siitä, miten paljon se pelkäsi eläinlääkärissä käymistä. Koko koira tärisi pöydälläkin ihan hurjasti. Bernipennulle Jekku urisi hiljaa, mutta kun käskin sen lopettaa, se lopetti ja laittoi maate eikä sitten enää puhunut mitään. Arkahan Jekku on ja pelkää monia asioita, mutta että se pelkää eläinlääkärissä käyntiä noin paljon... Minun pieni turrikka. ♥

Käytiin eläinlääkärin jälkeen käveleskelemässä vähän vilkkaammilla paikoilla. Noh, herra Jekku ja neiti Rella veti sitten ihan maalaiseen tyyliin... Hosu ja ihmetteli autoja ja ihmisiä ihan hurjasti. Ehkä pitää käydä harrastelemassa molempien kanssa vähän lisää tuota kaupunkia. Sunnuntaina olisi mätsärikin, mietin vielä, uskaltaako nappulan kanssa lähteä sinne... Eiköhän me mennä vaikka halli onkin pieni ja ahdas ja ahdistava. Sitä vielä mietin, otanko Rippua matkaan vai en... Kaksi koiraa siellä on aina vähän tuskaa.

Kaupunkikierroksen jälkeen painuttiin kiiren vilkkaa syrjäisemmille maastoille eli mummolaan. Siellä oli hiljaista ja mukavaa. Relsumi ryntäili onnessaan ympäri peltoja ja ojanpohjia. Pikku Rella ei ole enää ihan palleroinen kakara... Vielä vähän kuvia. Tuo ylin näistä allaolevista on tältä päivältä ja alemmat edelliseltä viikonlopulta. (:
Rella 17vk
Rella 16vk
Rella 16vk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti