sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Elämää viikonloppuja varten

Käytiin Jullen kanssa tänään Oikaraisella ja samalla mummolassa, sekä lähes 9km metsälenkki. Oli siinä Jullella juoksemista, välillä se pomppi umpihangessa, välillä juoksi ympyrää sekopäisenä, välillä leikki risuilla ja yritti myös jahdata minuakin. Jäniksen jäljet ei tuntuneet erityisemmin kiinnostavan, toisaalta eipä ne ihan tuoreitakaan olleet. Remu siellä kuulemma on ajanut jänistä useana päivänä tutkapanta kaulassa. 
Julmuripoika on ollut ainoa koira ja tykkää osastaan ihan varmasti. Rellakin on onnellinen siellä missä on, joten kaikki hyvin. Jullelle tuli ystävänpäivänä ikää täyteen kokonaiset 8kk ja otettiin siitä sitten rakennekuva kasvugalleriaan. Ei siitä ehkä näyttelyiden kirkkainta tähteä noiden töppöjalkojensa, erittäin syvän rintakehänsä ja lautaskorviensa kanssa tule.
Näyttelyihin mulla haluttaisi ihan tosissaan, mutta ei ole oikein koiraa mitä viedä, eikä oikein näyttelyäkään tiedossa. Kemijärven näyttelyyn mietin Jullen ilmoittamista, mutta ehkä suomalainen naistuomari, joka on palkinnut vain näyttelylinjaisia beagleja, ei ole se oikea tuomarivalinta. Vien sen sitten jollekin sellaiselle tuomarille (esim. Raimo M Viljanmaa tai vastaava), jolta saa kunnollisen arvostelun ja hyvät perustelut laatumaininnalle.

3 kommenttia:

 1. Hannu Talvi on myös ihan hyvä tuomari. Itse käytin marraskuussa Tuusniemen taimitarhalla toista beagleamme. Osasi käsitellä koiraa hyvin, ja hyvät arvostelut antoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpäs pistää sekin harkintaan :) Harmillisen vähän 6-ryhmälle on näyttelyitä Lapissa. 5- 7- ja 8-ryhmille niinkin, mutta 6-ryhmälle ei valitettavasti. Mutta eipä tässä onneksi kiire mihinkään näytelmiin ole. Tuskin niitä tämän beaglepojan elämään kuitenkaan kovin montaa edes mahtuu.

   Poista
 2. Aivan. :) Mutta on kyllä oikein komean näköinen koiruus sulla! Ihanan puhtaat värit.

  VastaaPoista