maanantai 25. elokuuta 2014

Tessu 10 viikkoa ja vanhuskoira Rippu

Minun vanhimmainen ja nuorimmainen eli Rippu 10v ja Tessu 10 viikkoa. Käytiin sunnuntaina Jokkavaarassa soramontun laidalla juoksuttamassa Tessua ja Riitua, Rippu pääsi seuralaiseksi narun päähän. Ei siitä vaan huomaisi ikää, ellei naama olisi noin harmaa. :) Edelleen on yhtä pirteä, iloinen, terve ja toimelias kuin silloin nuorenakin. Ja aivan yhtä huonosti irtipidettäväkin se on... Mutta mahdottoman kärsivällinen ja pitkäpinnainen, ei ärähdä mistään.
Nyt ei ehditty edes pentutreffeille, kun minun piti viettää hyvin surullisissa hautajaisissa lauantai. Tällainen pentu on kyllä omiaan piristämään ja vauhdittamaan arkea, ei paljon ehdi murehtimaan, kun jatkuvasti on komennettava olemaan purematta kenkiä/sohvaa/sänkyä/tuolia/verhoja, irti lahkeista ja olemaan haukkumatta tyhjää. Mutta ihana se silti on, meidän mussukka.

Tältä sitten näyttää 10-viikkoinen Tessu. Saatiin yksi hyvä kuva, kun otettiin ainakin 15. Ei sinänsä ihan huono onnistumisprosentti, mutta jospa se siitä vielä paranis, kun opetellaan. Tähänkin kuvaan jäi panta ja valjaat päälle, joten ei se edustavin otos, mutta kelvatkoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti