lauantai 2. elokuuta 2014

Tessu saapui taloon

Meille saapui tänään uusi perheenjäsen: palleroinen ja pörröinen, reipas ja melkoisen itsevarma 7-viikkoinen suomenlapinkoira Tessu. Virallisemmin hänen nimensä on Hippusen Bakkasukko ja tämä poitsu on kotoisin Kuusamosta. Tessun tulon myötä päätin uudistaa blogiakin, sillä Rella, Rippu ja Riitu jäävät väistämättä sivuosaan, koska Tessu asuu meidän luona ja muut minun vanhemmilla. :) Toki niistäkin juttua vielä tulee, mutta ehkä hieman vähemmän.

Automatkalla Tessu huusi ehkä pari minuuttia. Joka tapauksessa se hiljeni ennen kuin ehdittiin Kuusamo-Kemijärvi väliseltä tieltä kääntyä Rovaniemelle päin. Sen jälkeen se kömpi auton etupenkin alle (sinne mahtumista voi sitten ihmetellä, kun se kasvaa tuosta vähänkin) ja nukkui tyytyväisenä Auttinkönkäälle asti, jossa pysähdyimme hetkeksi. Kävimme ensimmäisenä esittelemässä tätä naperoa Oikaraisella minun vanhempien luona. Riitu ihastui Tessuun heti eikä Tessukaan kauaa tuumaillut, kun se jo viiletti Riitun kanssa pitkin pihaa.
Kaupungissa se komensi heti jotain naapuria parilla haukahduksella, kun se meni laittamaan pyykkiä narulle. Erittäin reipas ja tomera lapinkoiran alku tuntuu olevan! Näkeehän se jo naamasta.

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistin vahingossa sinun kommentin. :D Vähän liian helppoa tässä bloggerissa! Mutta kiitos, on ihana!

      Poista