tiistai 25. marraskuuta 2014

Hämärän aikaan

Väkertelin tuossa lauantaina uuden ulkoasun blogiin, kun edellinen alkoi jo kyllästyttämään. On ollut nyt vähän hiljaista, kun on niin hämärää ja pimeää, ettei tahdo saada kuvia millään. Ei sitten tule oikein kirjoiteltuakaan. Sunnuntaina heräsin ajoissa (kiitos Tessun) ja ehdittiin lammen jäälle, kun aurinkokin vähän pilkisteli puiden takaa. Päivällä lähdettiin vielä käymään mummolassa ja Tepsu sai juoksennella siellä.

Lauantaina oli tosiaan suunnitelmissa mennä mätsäriin, mutta ei sitten jaksettukaan lähteä. Käytiin pentutreffailemassa, mutta koska siitäkään ei tullut mitään meidän päällepäsmärin kanssa, niin mentiin sitten koirapuistoilemaan. :D Tessu tosiaan rakastaa kaikkia muita koiria, mutta sen leikit on niin rajuja, että toiset voi hyvinkin olla hätää kärsimässä. 

Koirapuistossa oli malamuutti ja joku huskysekoitus isojen puolella ja pienten puolella pari mopsia ja jackrussellia sekä mäyräkoira. Isojen puolella leikit sujui hyvin, pienten puolella russelit oli jatkuvasti alistamassa Tessua, joten lähdettiin sieltä aika pikaisesti pois. Koirapuistot on ihan kivoja paikkoja, kun sinne sattuu sopivat leikkikaverit. Välillä siellä taas on niitä, jotka jyrää toiset ja on vain jatkuvasti haastamassa riitaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti