perjantai 28. marraskuuta 2014

Jouluiset kuvaukset

Keskiviikkona oli ohjelmanumerona joulukorttikuvien ottaminen Tessusta! Meillä oli tuollainen nätti jouluviitta/huppu, joka päällä otettiin viime vuonna Jullesta joulukuvat, mutta eihän se ehkä kovin hyvin tällaiselle pörröpallerolle sopinutkaan. Myinkin sen sitten jo eilettäin pois, se pääsi jonkin japaninpystykorvan päälle seuraaviin joulukorttikuviin. Onneksi saatiin parempiakin kuvia Tessusta ja myös se joulukorttiin sopiva kuva, mutta sen esittelen sitten vasta vähän ennen joulua. :)

Virittelin tosiaan tuollaisen kuvausnurkan sohvalle, taustaksi punainen pöytäliina ja Ikean tekotalja koiran alle. Meillä ei täällä kaupungissa ole joulukoristeita tai muuta härpäkettä, mitä olisi voinut laittaa lisärekvisiitaksi, kun ei vietetä kuitenkaan aattoa täällä, mutta ihan hyvä tästä näinkin tuli. Tessukin oli oikein yhteistyöhaluinen ja suostui kiltisti makoilemaan sohvan nurkkaan sen sata kertaa.

Jos mitään maata mullistavaa ei tapahdu, niin huomenna tai ylihuomenna tulen sitten postailemaan Pellon näyttelystä, johon mennään katsomaan Tessun siskoja ja veljeä, ja sitä miten ne siellä mahtaa pärjäillä. Tessunhan mie tosiaan unohdin ilmoittaa... Toivottavasti saan myös kivoja kuvia sisaruksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti