lauantai 29. marraskuuta 2014

Sisaruksia treffailemassa

Siinä neljä sisarusta:Tuuli (H. Bohjoistuuli), Hilla (H. Bäivänsäde), Konsta (H. Bobbakonsti) ja Tessu (H. Bakkasukko). :) Semmonen nelikko oli tänään Pellossa ja olipas niillä ainakin kivaa. Hilla, Tuuli ja Konsta kävivät kehässäkin ja saivat sieltä arvosteluja, Konsta oli VSP-pentu. Tessu oli vaan kannustamassa sisaruksia. Oli tosi kiva nähdä, millaisia muista on kasvanut ja leikitkin sujui samanrotuisilla tosi kivasti, kaikki nujuutti toisiaan yhtä kovasti. ;) Voi, kun olisikin täällä Rovaniemellä samanikäisiä lapinkoirakavereita, niin saisi Tessukin itselleen sopivan leikkikaverin. 

Ensimmäinen oikea näyttelyhän Tessullekin on vasta ensi vuoden huhtikuun 4. päivänä Tervolassa, Pellossa olisi pentuluokassa vielä yksi mahdollisuus käydä helmikuun lopussa, mutta en tiedä, viitsinkö pentuluokkaan välttämättä ilmoittaa. Saa nähdä!

Kuvia näyttelystä voi katsella TÄÄLTÄ.

Loppuun vielä video:4 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen sisaruspoppoo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihana onkin :) Hyvin tuli juttuun vielä pojatkin, vaikka Tessu ei varmaan aikuisena enää ihan noin vaan kenenkään uroksen kaveriksi rupea. Ei ole turhan alistuvaa sorttia...

   Poista
 2. Tuuli on ensin ja sitten Hilla. :) Kennelnimet on oikein. -AK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, katsohan vain. Videolla kyllä on oikein päin, mutta näköjään kirjoittelin kuvan alle väärin. :D

   Poista