tiistai 11. marraskuuta 2014

Koiranpoika sairastaa

Ajattelinpas tällä kertaa jakaa nämä pari kuvaa viime viikolta ja valittaa lisäksi. Meiän Tepsukka on vissiin syönyt sunnuntaina jotain, mistä sen maha ei oikein ole tykännyt, koska sunnuntai-maanantai välisestä yöstä ja aamusta meni ihan turhaan hyvää nukkumisaikaa oksennuksien siivoamiseen (onneksi en vielä makuuhuoneeseen ole isompi mattoja laittanut lattialle).

Eilinen päivä meni ihan hyvin, ei tarvinnut lenkkeilyjä useammin käyttää ulkona, mutta viime yönä juostiinki sitten taas pihalla useampaan otteeseen, kun Tessun vatsa oli sekaisin. Mietin siinä puoli kolmelta yöllä pyjamahousut & kumpparit jalassa ulkona talsiessani, että onneksi tuo koira osaa jo pyytää ulos, ettei niitä ripuliläjiä tarvinnut lattialta siivota.

Mutta jep, erittäin virkeä koiranomistaja täällä päivää. Henkka ei edes herännyt Tessun vinkumisiin, tai sitten se (fiksu kun on) vaan esitti sikeästi nukkuvaa. Nyt tuo palleroinen saa kyllä olla pari päivää ihan vain riisikuurilla ja saa vain mauksi mukaan pari nappulaa, jospa se sillä helpottaisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti