maanantai 3. marraskuuta 2014

Sisäsiisti 4-kuukautinen?

Nyt on toivuttu leikkauksesta lopultakin ja Tessullakin on ikää 4,5kk. Oli melko jänskä viikko, kun eihän tuota koiraa saanut kovin nätisti paikallaan pysymään. Niiden parin ensimmäisen päivän jälkeen tuosta koirasta löytyi virtaa enemmän kuin tarpeeksi. Ennen leikkausta viikon verran kestäneet pakkaskelit loppuivat myös pari päivää leikkauksen jälkeen eikähän siinä auttanut kuin ottaa haavalappu mahasta pois ja suihkutella haavaa joka lenkin jälkeen. Hyvin se on kuitenkin onneksi parantunut kuitenkin. Nyt saa jo huokaista helpotuksesta. Yksinkertainen ja nopea toimenpidehän tuollainen tyräleikkaus on, mutta on siinä oma vaivansa ja huolehtimista ihan riittävästi.

Tänä viikonloppuna uskallettiin Tessun kanssa käydä jo Oikaraisellakin. Melkoisesti virtaa tuossa söpöläisessä olikin jo. Käytiin lauantaina aamupäivällä metsälenkki Lapinvaarassa pikkuveljen & Rellan ja Tessun kanssa. Oli ihana ilma, pakkasta noin 6 astetta, maa ja puut kuurassa ja aurinko paistoi. Ihan upea ilma! Kotiin ajellessa Tessu käpertyi minun syliin nukkumaan ja oli niin hellyyttävä. On se ihana koiruus ♥
Riitulla on nyt juoksut ja Tessu on hieman innoissaan sellaisesta jutusta. Onneksi se on vielä niin pieni tai hyvätapainen, että se ei aivan hulluna ole tuohon ja ollaan kuitenkin pystytty ihan suhteellisen sievästi ja hermoilematta olemaan täällä. Ainoa mihin meinasi hermo mennä, oli tuo koira taas aamulla, sen mielestä oltaisiin ihan hyvin voitu nousta jo puoli seitsemältä ylös. Käytin sen silloin ulkona asioilla ja jatkettiin nukkumista, mutta kahdeksalta oli jo ihan pakko herätä, kun Tessu piti sellaista vingunta-/ulvontakonserttia, kun äiti ja isä olivat jo heränneet eikä se päässyt alakertaan niiden kanssa.

Uskallankohan muuten jo sanoa, että tuo on sisäsiisti? Ei yhtään pissaa edes Oikaraisella ole tullut sisälle! Uskalsin laittaa eilen illalla jopa yhden maton lattialle, toistaiseksi se on pysynyt ihan yhtä kuivana ja siistinä kuin muukin lattia. Se on sitten aina yhtä kivaa, kun koira alkaa oppia sisäsiisteyden salat. Pentuajan kurjin juttu on kyllä jatkuva luutu kourassa kulkeminen, ei harmittaisi yhtään, jos se olisi nyt jo loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti