keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Juoksulenkkiä Töppösen kanssa

Käytiin Tessun kanssa juoksulenkillä ensimmäistä kertaa. En itse asiassa ole juossut pitkiin aikoihin oikeastaan ollenkaan edes yksin. Tornion kilometrin pituisia pyrähdyksiä tappohelteessä ei oikeastaan voi laskea edes ja onhan niistäkin kohta jo vuosi aikaa.

No kumminkin, tänään päätin lähteä ja olihan se mukavaa. Juoksenneltiin 4,3km, josta aluksi oli vähän lämmittelykävelyä, jolla Tessu sai tehdä tarpeensa ja lopusta oli jäähdyttelykävelyä niin, että Tessu sai vähän haistella niitä ihastuttavia narttupissoja... ;)

Mulla oli Tessu valjaissa juoksuvyössä kiinni, mutta se ei kiskonut eikä sen tarvinnutkaan. Mie kumminkin sain kädet vapaaksi, jolloin juokseminen on vähän rennompaa. Olen erityisen tyytyväinen kyllä siihen, että vaikka vastaan tuli useampikin koira, niin Tessu meni oikein mallikkaasti ohi. Edes sellaisella kapeammalla tiellä, jossa ei ollut pyöräteitä. se ei pyrkinyt ollenkaan vastaantulevan koiran luokse, vaan meni vain ohi ilman, että minun tarvi ottaa sitä edes lyhyelle hihnalle. :) Pari kertaa kielsin kyttäämästä muita koiria vähän kauempaa ja sitäkin se totteli hyvin.

Taidetaan käydä juoksentelemassa yhdessä vielä toistekin!
"Et oo tosissas, että sie otat vielä kuviakin, vaikka mie haluaisin jo juoksemaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti