maanantai 23. maaliskuuta 2015

Lenkillä liukastellen

Meillä on Tessun kanssa tapana kiertää päivässä yksi pidempi tunnin tai parin mittainen lenkki ja sitten toinen lyhyempi. Tänään oli ja on todella upea sää, joten suunnattiin joen rantaan. Ilma oli ihan tyyni ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Pakkasta piti olla muka useampikin aste, mutta ei siltä tuntunut! Ihan mahtava keli. :)

Keväässä on parasta aurinkoiset päivät, hankikelit ja huomattavasti iloisemmat ihmiset kuin talven pimeillä. Surkeinta on tuo älytön liukkaus ja ne vastapainona olevat lumi-, vesi- tai räntäsateiset ja harmaat päivät sekä rapakeli. Niinku edellisessä postauksessa kirjoitin, niin mie oon telonut itteäni ihan urakalla kaatuilemalla milloin missäkin. Eilenkin tuiskahdin nurin tässä pihalla, kun tämän talon piha on ihan taatusti huonoiten hiekoitettu koko kadulla... Vähän olen miettinyt, että pitäisikö hankkia joko nastakengät tai sellaiset nastajutut kengän pohjiin. Koitan kyllä uskotella itelleni, että ihan kohta nuo lumet jo sulaa ja liukastelu loppuu. :D

Oon muuten niin ylpeä tuosta koirasta, kun se osaa mennä muiden ohi ihan hiljaa ja kunnollisesti, vaikka toiset rähisiskin vieressä. :) Ja ohituksethan me hoidetaan vaan menemällä ohi ripeästi. Ei jäädä ihmettelemään eikä haistelemaan kenenkään luo, niin ei tule sitten Tessulle tarvetta yrittääkään sellaista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti