sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vauhdikas viikonloppu

Meillä oli oikein vauhdikas viikonloppu ja suurin piirtein niin rentouttava kuin etukäteen ajattelinkin! Varsinkin lauantai kului oikein sutjakasti, kun aamulla lähdettiin ensimmäisenä käymään 7 kilometrin kävelylenkki metsässä koko koiralauman kanssa. Riitu jättäytyi kyllä ensimmäisellä aukealla pois matkasta, kun se jostain syystä pelkää vähän Rippua ja oli autolla odottamassa, kun tultiin takaisin. Rippu, Rella ja Tessu kumminkin talsivat koko 7km pituisen lenkin kiltisti. Tai siis, Tessu yritti taas nylkytellä Rippua, mutta otin sen sitten hihnaan, niin sai vanhus nauttia lenkkeilystä. Juoksut kyllä menivät jo ohi, koska tänään Rippu ei ollut enää millään tavalla kiinnostava. Onneksi.

Eilen käytiin myös hoitokoira Ninnin ja sen omistajan kanssa lenkillä ja kahvittelemassa Korkalovaarassa. Otin sinne mukaan Tessun ja Riitun. Tessulla ja Ninnillä olikin taas oikein hyvät takaa-ajoleikit metsässä. Riitu nuuhkutteli minkä ehti ja nappasinkin sen kainaloon, kun sen matkanteko ei tahtonut edetä. Osasyyllisenä oli varmasti märkä paakkuntuva lumi... Käytiin sisällä tapaamassa myös Ninnin pikkukaveria, coton de tulear -tyttö Liliä, joka oli Tessun mielestä ihana. Kertakaikkiaan. Lili ei ollut samaa mieltä Tessusta ja ilmoittikin sen erittäin topakasti. :) Lili ja Ninni ovat tulossa meille hoitoon pääsiäisen aikaan pariksi päiväksi.

Tänään käväistiin sitten taas metsälenkillä, mutta Ripulla vissiin väsytti vielä edellisen päivän lenkit, kun tänään se sitten puolestaan palasi autolle jo parinsadan metrin jälkeen. Siellä se odotteli, kun palasin Rellan ja Tessun kanssa autolle. Tänään sitten imuroin vielä alakerran, että olisi muilla mukava tulla reissusta. :) Tessu sai nautiskella häkkielämästä sillä välin.

Viikon päästä onkin sitten vuorossa Tessun eka näyttely! Apuva.

Riitun sulho todettiin terveeksi, joten nyt sitten odotellaan meidän pikkuneidin juoksuja ja katsotaan saataisiinko kesällä pieniä tipsupentuja. :) Yhdistelmä olisi sitten Zaranel Eleonoora x Tuuling Ris Ricardo 
Pikku-Tepsukkainen
Rippu-vanhus ♥
Blondi neiti
Kaunis Rella ♥
Kaikenkirjavaa naavaa
Jänisten ruokapaikka.
Koko koiralauman kanssa iltalenkillä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti