sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivän viettoa

Lähdettiin tänään Tessun kanssa jo hyvissä ajoin Oikaraiselle äitienpäivän viettoon. Pakkasin aamulla myös Tessun tavarat (kaulapanta ja ruokaa) pussiin, koska Tessu jäi nyt keskiviikkoon asti hoitoon vanhemmille. Olipas muuten melkoisen onnellinen koira, kun pääsi juoksemaan irti! Tessu veti monen monta kierrosta talon ympäri, pellon ympäri ja perunamaan läpi samalla haukkuen. Ehkä hieman oli päässyt tuota energiaa kertymään... Hihnalenkkeily - ei edes tunnin pituiset juoksulenkit, tai kahden tunnin pituiset hitaammat lenkit, jotka sisältää tokoilua ja leikkimistä - pysty kuluttamaan energiaa samalla tavalla kuin täysin vapaa rallittelu ympäriinsä. Seuraavan asunnon paikan koitan kyllä katsoa sillä tavalla, että siinä lähistöllä on jotain metsää, missä voi koiran kanssa käydä vähän enemmänkin juoksentelemassa.

Käytiin myös Lapinvaarassa tarpomassa, sielläkin Tessu juoksenteli muutaman kunniakierroksen, kun kerran oli mahdollisuus. Metsässä tarpomisen jälkeen suunnattiin vanhalle talolle, ja käytiin myös rannalla. Tessu meinasi tipahtaa jokeen ja joutua uimaan, kun kurotteli portaalta jotain roskaa. Tosin, sen seurauksena se vain hoksasi, ettei tuossa vedessä nyt mitään niin kauhean kammottavaa olekaan, ja räpi joessa enemmän kuin ikinä... Se siitä pienestä haaveesta, että Tessusta ei tulisi samanlaista räpilästäjää kuin Rellasta.

Huomenna mie suuntaan tosiaan aamusta kohti Ivaloa työn merkeissä ja Henkka suuntaa toivon mukaan selkäleikkaukseen. Tämän takia Tessu joutui tai pääsi pienelle maalaislomalle. Toivon, että saan keskiviikkona hakea sieltä väsyneen koiran. ;) Tuntuu koti muuten aika tyhjältä ilman koiraa, saa nähdä miten mie selviän ilman tuota rakasta pikku turrikkaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti