tiistai 19. toukokuuta 2015

Aivojen kasvatusta ja metsäilyä

Päätin tänään töiden jälkeen, että lähden Tessun kanssa kokeilemaan, miten koirapuistoilut sujuisivat näin tauon jälkeen. Minusta on jo jonkin aikaa tuntunut, että sen fiksummatkin aivot on kasvaneet sen urosten toisen ajatteluelimen lisäksi, enkä muuten ollut ihan väärässä. Mullekin löytyi hyvää juttuseuraa koirapuistosta, joten siellä vierähti mukavasti reilu tunti. Tessulla oli leikkikavereina pari sekarotuista ja pari samojediurosta. Hyvin sujui ja Tessukin pystyi keskittymään muuhunkin kuin narttuihin. Tepsukkainen tuli myös luokse hienosti ja suostui lähtemään kiltisti poiskin. Kyllä se vain viisastuu, kun ikää tulee lisää. :)

Lauantaina käväisin ryhmänäyttelyssä katsomasssa ja kuvailemassa lapinkoiria, samojedeja ja beagleja, niin ja pommeja. Vitsiläinen kun ne kaikki osaa olla niin söpöjä. :) Oli tiukka tuomari niin lapinkoirilla, samojedeilla kuin beagleillakin. Ei kummaltakaan tuomarilta (Katja Korhonen ja Aila Lehmussaari) montaa erinomaista irronnut. Mie nautiskelin tosiaan kuvailemisesta ja kuvia voi katella näistä osoitteista 1, 2 ja 3.

Sunnuntaina kävin Tessun kanssa Oikaraisella ja Lapinvaarassa. Lapinvaaraan otettiin Rellakin riekkumiskaveriksi, että energiankulutus olisi oikein maksimoitu. On mulla vaan nättejä ja niin hienoja pieniä koiria. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti