perjantai 15. toukokuuta 2015

Mellavaarassa metsälenkkeilemässä

Tessu 11kk ja niin komea. ♥

Käytiin tänään Mellavaarassa Saaran ja koiruuksien kanssa pitkästä aikaa. Sielläkin oli jo hyvä kävellä, kun lumet olivat sulaneet. Tessulla oli erinomaisen hauskaa taas, kun sai räksyttää, minkä jaksoi... Kai se tykkää äänestään jotenkin erityisen paljon. Mukavaa oli kyllä taas käydä, saa nähdä milloin seuraavan kerran.

Saara ajeli Tuikelta turkin kesää varten, se on kyllä mahdottoman söpö lyhytturkkisena. :D Tosin onhan se söpö muutenkin, mutta erityissöpö tuossa turkissa.

Huomenna mie menen koiranäyttelyyn kuvailemaan ja todennäköisesti auttelemaan samojedikehällä. Varmaan ihanan rentouttavaa puuhaa ilman tuota piippaajaa ja kiskojaa hihnan toisessa päässä. Tessun aion ilmoittaa ainakin elokuun lopussa olevaan ryhmänäyttelyyn, jossa on lapinkoirilla tuomarina Raimo Viljanmaa, sille oon aina halunnut viedä oman koirani. :)

4 kommenttia:

 1. Haha, ihanan vauhdikkaita kuvia :D Meillä Koda rakastaa yli kaiken muovipulloja. Kerran kun jätkä oli ehkä noin vuoden ikäinen ja pidin sitä vapaana erään ala-asteen pihalla niin yhtäkkiä se poikkesikin läheisen talon pihalla ja palasi sieltä limsapullo suussaan hyvin tyytyväisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Koda, ihana! :D Tessu rakastaa mitä vaan, mistä voi tapella. :D Nella ja Rella on ihan höperöitä muovipullojen perään ja vesileluinahan ne on ihan parhaita, kestää kauan ja on melkeen ilmaisia.

   Poista
 2. Tessulla alkaa olla jo melko komea karva, ei muuta kun uuten näyttelyyn :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä sitten! :) Ja viimeistään elokuussa.

   Poista