perjantai 1. toukokuuta 2015

Vapun viettoa

Eilen vietettiin äidin 50-vuotissynttäreitä ja kun juhlat venähti vähän pidemmiksi, niin jäin sitten yöksi. Aamulla herättiin Tepsun kanssa kahdeksalta muutaman hyvin nukutun, ja useamman huonommin nukutun tunnin jälkeen. Silloin satoi vielä vettä, mutta kun lähdettiin lenkille, niin aurinko paistoi. Suunnattiin Jokkavaaraan ja päästin Tessun irti. Treenaaminen on nimittäin tuottanut tulosta ja totteleminen on taas aika paljon parempaa kuin talvella.

Päästiin aukion laidalle, niin Tessu päätti keksiä räkyttää jollekin siellä olevalle. Epäilen, että se oli tuulessa heilunut pressu. Kuitenkin Tessu tiputti hännän alas ja kuikuili varuillen ympärilleen suon laidassa, kun päästiin aukiolta pois. Siinä kohtaa on nähty jonkin verran karhun jälkiä ja karhukin muutama vuosi sitten, joten ehkä siellä liikuskeli sellainen. Tessu katsoi minua välillä siihen malliin, että eikös voitaisi pitää vähän kiirettä, mörkö siellä on! Rella ja Riitu on kuulemma myös varuillaan samassa kohtaa.
"Siellä on mörkö!"
Lenkkeilyn jälkeen suunnattiinkin auton nokka kohti kotia ja kaupunkia. :) Tessu on tyypilliseen tapaan ihan poikki Oikaraisen reissun jälkeen. Pitää vielä iltasella jääkiekon jälkeen käydä sen kanssa joku lenkki.

Ollaan myös tällä viikolla muutamalla lenkillä treenailtu tokoa lelupalkalla. Ensimmäiseksi on riekuttu oikein kunnolla ja nosteltu kierroksia, sitten on harjoiteltu seuraamista ja sivulle tuloa. Tulipas muuten Tessuun vähän vauhtia ja intoa. :D Nyt sillä tahtoo nousta kierrokset myös namipalkalla (mutta tietää lelun olevan jossain) niin korkealle, että seuraaminenkin menee räkyttämiseksi. Saa nähdä, jos me innostuttaisiinkin tokon treenailusta, kun löysin Tessulle sopivan tavan tehdä juttuja. :)

Maanantaina mulla alkaa työt ja jännittää ehkä hieman, että kuinka paljon joudun reissuun ja mihin sitten pistetään Tessu (Henkka odottelee selkäleikkausta), ja kuinka käy sen tottelevaisuuden, joka on nyt hyvällä mallilla ainakin silloin, kun Tessu on yksin. Joka kuukausi on noin viikko toimistotöitä ja sitten loput maastohommia, joten reissaamista voi tulla paljonkin - tai sitten vähän.

Mulla on niin kaunis koira ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti