maanantai 27. huhtikuuta 2015

Jokkavaarassa

Vähän on ajat muuttuneet, kun laitettiin Saaran kanssa sunnuntai aamuna kahdeksalta viestiä, että milloin lähdetään metsään lenkkeilemään. :D Ennen siellä oltiin yleensä puolen yön aikaan ennemmin. Tavoitteena oli tosiaan päästä metsälenkkeilemään ennen kuin lumi muuttuu sohjoksi ja hyvin ehdittiin! Kumpparit oli kyllä varmuuden vuoksi silti jalassa.

Rella on aina niin hirmuisen onnellinen, kun se pääsee Saaran ja sen koirien kanssa lenkille. Varsinki Vilpistä Rella tykkää ihan hulluna ja tunne on ihan molemminpuolinen. :D Tessu sekoaa myös onnesta, kun se vaan näkeekin Saaran... Ei mitenkään pidetty henkilö... ;) Rella kulki suunnilleen koko lenkin korvat "rusetilla" ja Tessu hökelsi koko ajan joka suuntaan ja räksytti Vilpille minkä ehti.

Lenkki meni niinku meni, kun nähtiin poroja. Krhm. Pitää varmaan lähteä Tessun kanssa jollekin poroaitaukselle käveleskelemään ja oppimaan oikeanlaista suhtautumista kyseisiin eläimiin... Kaupungissa asuessa niitä näkee niin harvoin, että on jääny poroihin kouluttaminen vähän liian vähälle. Rellan kanssa panostin porojen lähettyvillä irtiolemisen opetteluun tosi paljon, eikä se siis lähde porojen perään, jos sitä kieltää. Se on tosi tärkeä taito osata täällä päin, jos haluaa metsälenkkeilystä miellyttävää, eikä jatkuvaa varomista.
Rellalla on karvanlähtöaika. :'D
Minun rakas rasittava lapikkaan poikanen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti