sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Mätsäripäivä

Käytiin tänään mätsärissä koirien kanssa. Tessu osallistui isoihin pentuihin (sin, sij. 2.), Riitu pieniin aikuisiin (pun, ei sij.) ja Rella isoihin aikuisiin (pun, sij. 6.) sekä temppurataan (sij. 6.). Mätsärissä oli minun iloksi myös Riinan ja Remun parin vuoden takaisesta pentueesta Reni (pun, sij 1.). Siitä on kasvanut todella kaunis beagle tyttö, vähän ujo, mutta todella kaunis ja suloinen. :)

Tessu käyttäytyi ihan kamalan huonosti koko mätsärin. Kehässä se sentään käyttäytyi jotenkin, mutta muuten ei juuri mitenkään. Ekan puolen mätsäristä se kiskoi ihan hulluna ympäriinsä, mutta malttoi sentään välillä kuunnella minuakin. Toisen puolen se sitten räksytti eikä kuunnellut yhtään mitään. Ihan äärettömän rasittava mätsärikaveri. Onneksi se sentään on vaan innokas ja kiltti, eikä mikään rähisijä, jonka kanssa joutuisi sen takia olemaan jatkuvasti varpaillaan.

Tessu sijoittui tosiaan isojen sinisten pentujen toiseksi, Rella sai punaisen ja tipahti ihan viimeisenä, Riitu taas sai punaisen nauhan, mutta kommentin, että vaikutti vähän masentuneelta. Tessulle siis hieno sijoitus, ensimmäinen laatuaan! :) Renin pärjäämistä jännitin myös, ja se sijoittuikin pienestä arkuudestaan huolimatta punaisten ensimmäiseksi! Hieno juttu.

Mätsäripäiväksi oli luvattu tosi hienoa säätä, aurinkoista ja lämmintä 7 astetta, mutta totuushan oli se, että tuuli kylmästi ja satoi vettä. :D Mätsärissä oli tosi paljon porukkaa ja ihan mätsäreille tyypillisesti mukava tunnelma huonosta kelistä huolimatta. Viikon päästä uudestaan. :)

2 kommenttia:

  1. Miten te sijoituitte?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään mie olin unohtanut kokonaan kirjoittaa noin oleelliset asiat! Nyt lisäsin ne tuonne tekstiin! :D

      Poista